Φάνης Μουρατίδης: «Με ζορίζω και καμιά φορά αυτό δημιουργεί και μία περίεργη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον»
Νέα

Φάνης Μουρατίδης: «Με ζορίζω και καμιά φορά αυτό δημιουργεί και μία περίεργη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον»

Φάνης Μουρατίδης: «Με ζορίζω και καμιά φορά αυτό δημιουργεί και μία περίεργη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον»

Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

«Μου έλειψε το θέατρο. Αυτή την περίοδο δεν ήξερες τι θα συμβεί, άλλα πραγματικά δεν το περίμενα και εγώ ότι μου έλειψε τόσο πολύ. Είναι σίγουρα 20 χρόνια και μπορεί να είναι και 30 κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Μωρό ήμουν βέβαια, από παιδί παίζω», ανέφερε με το χιούμορ που τον διακρίνει για την πολυετή πορεία του στο χώρο.

«Ήμουν ζωηρός, έντονος δεν ξέρω, άλλα ζωηρός ήμουνα. Στην εφηβεία μου δεν είχα πάρει αποφάσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου», σχολίασε για την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

«Από εμένα έχουνε στοιχεία τα δικά μου αγόρια, άλλα του χαρακτήρα μου, που είναι συνήθως οι αδυναμίες μου αυτά. Είμαι αρκετά αφηρημένος, λίγο ξεχνιέμαι, λίγο χάνομαι, έχω κάποιες ρωγμές» είπε.

«Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου καταρχήν, στη δουλειά. Με ζορίζω και καμιά φορά αυτό δημιουργεί και μία περίεργη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον. Έχω τα κουσούρια μου, δεν είμαι η τελειότητα ακόμα, το παλεύω όμως και επειδή κάνω πολλά λάθη γι’ αυτό έχω προοπτική».

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε με όμορφα λόγια και για το φίλο και συνάδελφο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλης».

«Σε πολλά πράγματα έχουμε ταιριάξει. Δεν θα ήμασταν μαζί τόσα χρόνια αν δεν υπήρχε η προοπτική του να γίνουμε φίλοι. Είμαστε πάνω από όλα φίλοι και μετά συνεργάτες. Το έργο είναι μια αφορμή να συναντηθούμε» είπε.

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω, σε πολλά επίπεδα και κυρίως σαν άνθρωπο. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος για εμένα σπάνιος. Είναι γενναιόδωρος, ακομπλεξάριστος, πραγματικά καλόψυχος, άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, έχει έναν τρόπο να αποφορτίζει την κατάσταση. Με έναν περίεργο τρόπο έχει μια σοφία από άλλες εποχές», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον κ. Χαραλαμπόπουλο.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί ο κόσμος μας τίμησε… αγκάλιασε τη δουλειά και συνεχίζει να την αγκαλιάζει», ανέφερε για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά του MEGA «Μπαμπά μην Τρέχεις», όπου γνωρίστηκε με τη σύζυγο του και ομότεχνο του Μαρία Παπαχαραλάμπους.