Φαίη Σκορδά: “Δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη το ενδεχόμενο ενός γάμου”
Νέα

Φαίη Σκορδά: “Δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη το ενδεχόμενο ενός γάμου”

Φαίη Σκορδά: “Δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη το ενδεχόμενο ενός γάμου”

Αποκαλυπτική, ειλικρινής και ακομπλεξάριστη, η Φαίη Σκορδά πέρασε από το Εξολομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του.

Πρώτα κάθισε μαζί του στο ίδιο τραπέζι για να απολαύσει μία μακαρονάδα Cacio E Pepe Di Fay (μιας και έχει σπουδάσει στην Ιταλία) και μετά ανοίχτηκε για τα προσωπικά της.

“Από τα 25 μου ήθελα να γίνω μαμά”

Η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην καριέρα της. “Ήμουν πολύ προστατευμένη. Δεν ξέρω αν έβαζα εγώ τα όρια ή δεν πέτυχα τον τύπο που είναι πολύ θρασύς”.

“‘Ήθελα βαθιά να κάνω οικογένεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να γίνω μαμά, γι’ αυτό ήμουν πολύ προσεκτική στις επιλογές. Πάντα όταν έκανα μια σχέση σκεφτόμουν αν αυτή η σχέση θα έχει διάρκεια”.

“Μακάρι να είχα κάνει και 5 παιδιά. Ούτε φανταζόμουν ότι θα χώριζα. Για μένα τώρα υπάρχει ο Γιάννης κι ο Δημήτρης και είναι τα πάντα”.

Σάσα Σταμάτη ή Γιώργο Λιάγκα;

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε μεταξύ άλλων τη Φαίη Σκορδά αν ήταν αναγκασμένη να δει live τον Γιώργο Λιάγκα ή τη Σάσα Σταμάτη τι θα διάλεγε. “Το Γιώργο Λιάγκα αλλά θα έβλεπα στο κινητό μου τι γράφουν για τη Σάσα”, είπε.

“Δεν υπάρχει η λέξη απιστία για μένα”

Η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε αν θα συγχωρούσε την απιστία και ήταν κατηγορηματική. ” Η απιστία είναι θέμα εμπιστοσύνης. Κι εγώ εμπιστεύομαι πολύ δύσκολα”.

“Συνήθως κλαίω όταν είμαι πολύ φορτισμένη και κλαίω όταν είμαι μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο! Δεν συμβαίνει συχνά!” εξομολογήθηκε η Φαίη.