«Φλόγα και άνεμος»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν πώς προσέγγισαν τους ρόλους που υποδύονται
Νέα

«Φλόγα και άνεμος»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν πώς προσέγγισαν τους ρόλους που υποδύονται

«Φλόγα και άνεμος»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν πώς προσέγγισαν τους ρόλους που υποδύονται

Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10»

Στα γυρίσματα της σειράς «Φλόγα και άνεμος» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και συνομίλησαν με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ήδη από την avant premiere, η σειρά έλαβε πολλά θετικά μηνύματα και σχόλια, καθώς βλέπουμε την πορεία της ζωής της Κυβέλης Ανδριανού που θα ερωτευτεί παράφορα τον «γέρο της Δημοκρατίας», Γιώργο Παπανδρέου.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που υποδύεται την Κυβέλη ανέφερε: «Φοβήθηκα πώς θα την υποδυθώ κυρίως στη μεγαλύτερη της ηλικία, όταν νοσεί και πεθαίνει ο Γ. Παπανδρέου. Υπάρχει το βαρύ πένθος αυτής της απώλειας και έπρεπε να βρω τον τρόπο να φανούν όλες αυτές οι καταστάσεις πάντα με μέτρο και συνύπαρξη.

Για όλους τους ηθοποιούς που ερμηνεύουν πραγματικά πρόσωπα υπάρχει ο φόβος για τη σύγκριση με την Κυβέλη Ανδριανού. Αλλά επειδή έχουμε μια σπουδαία γυναίκα που έδρασε στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, δεν έχουμε πολλά ντοκουμέντα για εκείνη. Πώς μιλάει, πώς κινείται δηλαδή».

Από την άλλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος υποδύεται τον έρωτα της ζωής της Κυβέλης, Γιώργο Παπανδρέου, και αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή με τον εγγονό του.

«Κάποια στιγμή συνομίλησα με τον Νίκο Παπανδρέου και του είπα ότι η σχέση μου με τον παππού του ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που υψώνει την ελληνική σημαία.

Πάντα μπαίνω με μια αφέλεια και την αθωότητα να υποδυθώ τέτοιες προσωπικότητες».

Την πρώτη σύζυγο του «γέρου της Δημοκρατίας», Σοφία Μινέικο, υποδύεται η Ισιδώρα Δωροπούλου.

«Υποδύομαι την πρώτη σύζυγο του Γ. Παπανδρέου και μητέρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν η πρώτη γυναίκα που πέρασε και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στη Φιλοσοφική.

Πάντα υπάρχει άγχος για όλους τους ρόλους. Όταν είναι πραγματικά τα πρόσωπα υπάρχει παραπάνω άγχος γιατί έχεις ευθύνη στα πρόσωπα αυτά αλλά και στους απογόνους τους».