Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο θάνατος του πατέρα της και ο έρωτας με τον Άρη Γούτο
Νέα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο θάνατος του πατέρα της και ο έρωτας με τον Άρη Γούτο

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο θάνατος του πατέρα της και ο έρωτας με τον Άρη Γούτο

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε, απόψε, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο, όταν εκείνη ήταν 8 ετών. Επίσης, αναφέρθηκε στη γνωριμία και στον έρωτά της με τον Άρη Γουτο και στον ερχομό της κόρης της, Μαίρης.

«Έγινα μαμά για τη μικρή αδελφή μου»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, στην αρχή της συνέντευξής της, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της σε νεαρή ηλικία. Όπως είπε, όταν οδηγούσε, ένιωσε ένα μούδιασμα στο πόδι του, έκανε εξετάσεις και διεγνώσθη με καρκίνο. «Έφυγε» έναν χρόνο μετά, την ώρα που δίπλα του κοιμόταν η μητέρα της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δήλωσε: «Έγινα μαμά για τη μικρή αδελφή μου» διότι όταν ο πατέρας τους πέθανε εκείνη ήταν 9 ετών και η μικρή αδελφή της ήταν μόλις 2 χρόνων. Έτσι, η παρουσιάστρια ήταν δίπλα σε αυτήν και, μάλιστα, την ένιωθε σαν κόρη της και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αισθάνθηκε ενοχές που την άφησε στην Ιταλία.

«Ο σύζυγός μου μού είπε ότι ήμουν έγκυος»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι ο έρωτάς της για τον Άρη Γούτο ήταν κεραυνοβόλος διότι -όπως είπε- «φοράει παντελόνια και ό,τι πει είναι υπογραφή». Μάλιστα, η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος μόλις 8 μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους και δήλωσε πως ο σύζυγός της ήθελε να κάνουν παιδιά και της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της βγάζοντάς την, έτσι, από τη «δύσκολη θέση» να του το πει. Επίσης, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι σχεδιάζει τη βάπτιση της κόρης της, Μαίρης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.