Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Με πήραν από δύο κανάλια να κάνω εκπομπή μαγειρικής και το σκέφτομαι”
Νέα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Με πήραν από δύο κανάλια να κάνω εκπομπή μαγειρικής και το σκέφτομαι”

Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Με πήραν από δύο κανάλια να κάνω εκπομπή μαγειρικής και το σκέφτομαι”

Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον νεογέννητο γιο της, τη μητέρα της αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον

Στο The 2night Show ήταν καλεσμένη η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που δήλωσε ότι ήταν η δεύτερη έξοδός της μετά το μαιευτήριο.

“Ήθελα πολύ ένα δεύτερο μωρό και πιο γρήγορα. Για τον άντρα μου θα τα παρατούσα όλα” δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι που όπως είπε τον αγάπησε ακόμα περισσότερο μέσα στην καραντίνα.

“Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση. Αν όμως ο Άρης μου το ζητούσε  με επιχειρήματα θα το έκανα. Ήμασταν 7 μήνες ζευγάρι όταν έμεινα έγκυος. Η μαμά μου δεν τον γνώριζε καν”.

https://streamable.com/tw6cq0

Η Σπαρτιάτισα μητέρα της ζει μόνη της εδώ και πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της Φλορίντας και στον κορονοϊό πέρασε δύσκολα, όπως και τα αδέρφια της.

“Στο μαιευτήριο ήμασταν κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο. Είπαν στον άντρα μου ότι αν φύγει δεν θα ξαναγυρίσει”.

“Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν σαν ελληνική ταινία. Ο άντρας μου έχει πάνω από 600 άτομα στην οικογένεια και ήρθαν όλοι”.

“Η μαμά μου έχει δει τον μπέμπη μόνο σε φωτογραφία. Έχω βέβαια την πεθερά μου, είναι σύμμαχος και κολλητή. Ήταν τύχη για μένα, να είμαι με έναν άντρα που να έχει καλή μαμά”, είπε.

https://streamable.com/nnzh68

Η Φλορίντα ανέφερε ότι το νέο μωρό στην οικογένεια θα πάρει το όνομα του πεθερού της και ότι η ζωή της είναι τέλεια με δύο παιδιά “κι ας είμαι εντελώς άυπνη”.

“Μου λείπει η δουλειά μου, έκανα ένα break επαγγελματικό αλλά τώρα είμαι σε καλό δρόμο. Έχω κάνει κάποιες κουβέντες. Μου έχουν γίνει ωραίες προτασούλες. Με πήραν από δύο κανάλια να κάνω εκπομπή μαγειρικής και το σκέφτομαι”.

https://streamable.com/7afq54