Φοίβος Παπαδάκης: «Θα γίνει κάποια στιγμή παππούς και από μένα ο Γιώργος Παπαδάκης»
Νέα

Φοίβος Παπαδάκης: «Θα γίνει κάποια στιγμή παππούς και από μένα ο Γιώργος Παπαδάκης»

Φοίβος Παπαδάκης: «Θα γίνει κάποια στιγμή παππούς και από μένα ο Γιώργος Παπαδάκης»

Ο γιος του δημοσιογράφου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος Παπαδάκης, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του.

«Πήγα σχολείο στη Γερμανική Σχολή. Εκείνη την περίοδο, 12 χρονών, είχα διαβάσει πολύ, τα κατάφερα και πέρασα. Τις πρώτες μέρες υπήρχαν κάποια παιδιά που μου έλεγαν ότι “ο πατέρας σου πλήρωσε για να περάσεις”. Αυτό ήταν ένα μάθημα τι να παίρνω στα σοβαρά και τι όχι.

Ξύλο δεν έχω παίξει αλλά έχω έρθει σε αντιπαράθεση.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις γιατί η δουλειά του πατέρα μου αυτή είναι. Τον άκουγα συνέχεια στο τηλέφωνο να μιλάει στους συνεργάτες του. Δεν μου αρέσει η έκφραση “μου μπήκε το μικρόβιο” αλλά αυτό έγινε.

Όταν είχα έρθει πρώτη φορά στο στούντιο μου έκαναν εντύπωση τα φώτα και το πόσοι πολλοί άνθρωποι συναποτελούν μια εκπομπή.

Δεν είχα τη λόξα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πολύ κουραστική. Ενώ το ήξερα, στην πράξη τα νιώθεις στο πετσί σου» είπε.

«Έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για μένα. Την κριτική τη δέχομαι, κάποια ακραία σχόλια τα αφήνω στην άκρη, βέβαια με επηρεάζουν. Δεν έχω φτάσει να μιλήσω με τον πατέρα μου. Τα συζητάμε με τη σύντροφό μου, την Αλίκη» είπε ακόμα

Η μητέρα μου είναι ο αφανής ήρωας της οικογένειας, έχει δουλέψει πολύ σκληρά, πολλά χρόνια. Νιώθω πολύ τυχερός για τους γονείς μου.

Θα γίνει κάποια στιγμή και παππούς από μένα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είναι ο άνθρωπός μου. Η οικογένεια είναι στα πλάνα μου, είχα από μικρός στόχος να γίνω μπαμπάς νέος. Θέλω να ζήσω τα παιδιά μου, οπότε μπορεί να ξαναγίνει παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης».