«Φως στο τούνελ»: Με τρέιλερ βγαλμένο από τη «10η Εντολή» και μία συνέντευξη «φωτιά» έρχεται αυτή την Παρασκευή
Νέα

«Φως στο τούνελ»: Με τρέιλερ βγαλμένο από τη «10η Εντολή» και μία συνέντευξη «φωτιά» έρχεται αυτή την Παρασκευή

«Φως στο τούνελ»: Με τρέιλερ βγαλμένο από τη «10η Εντολή» και μία συνέντευξη «φωτιά» έρχεται αυτή την Παρασκευή

Θα μιλήσει η Αγγελική Νικολούλη με τον Μάνο Δασκαλάκη;

Χρόνια υπηρετεί το αστυνομικό ρεπορτάζ και για χρόνια η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το «Φως στο τούνελ» προσφέρει όχι μόνο ουσιώδες δημοσιογραφικό έργο αλλά σε πολλές υποθέσεις έχε παίξει ρόλο καθοριστικό στην εξιχνίασή τους.

Εκεί που οι έρευνες των αρχών συναντούν αδιέξοδο η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της συνεχίζουν να «σκάβουν» βαθιά και να φέρνουν στο «φως» τα πιο ανατριχιαστικά μυστικά.

Η εκπομπή αυτό το διάστημα έχει επικεντρωθεί στα νοσηρά γεγονότα της Πάτρας, εκεί όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους, την ώρα που για τον θάνατο του ενός κατηγορείται για ανθρωποκτονία η μητέρα τους και υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή της και στις άλλες δύο απώλειες.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη φρίκη που προκαλεί στο πανελλήνιο το σενάριο να έχουν φύγει οι αθώες ψυχές από τα χέρια της μητέρας τους.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει βάλει στοίχημα να ξεσκεπάσει τους ενόχους, να φέρει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά μυστικά και να μπει ένα τέλος στο θρίλερ που έχει στοιχειώσει όλους τους Έλληνες.

Για την επισταμένη της έρευνα και τις αποκαλύψεις της οι τηλεθεατές την ανταμείβουν πάντα με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε κάθε ρεκόρ, με ποσοστά που άγγιξαν το 60% και παρέπεμπαν σε άλλες δεκαετίες. Ένας θρίαμβος που αν και μετράται σε νούμερα δεν τα αφορά… Αφορά το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος για απονομή δικαιοσύνης για τρεις ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα και βάναυσα.

Η νέα εκπομπή προδιαγράφεται εξίσου αποκαλυπτική καθώς με ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram η δημοσιογράφος προανήγγειλε μία συνέντευξη που θα ταράξει τα νερά χωρίς να δείξει το πρόσωπο του ανθρώπου απέναντί της.

Φυσικά, το μυαλό όλων πήγε απευθείας στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς τα ερωτήματα που έχει να απαντήσει είναι αμέτρητα.

Την ίδια ώρα το τρέιλερ της εκπομπής της ανατριχιάζει. Μία κάμερα που καταγράφει μία κούνια, ένα τηλέφωνο που κλείνει και σειρήνες περιπολικών και όλα αυτά υπό τους ήχους μελωδίας της «10ης Εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου.