Φώτης Σεργουλόπουλος: “Η απώλεια της ανιψιάς μου άλλαξε τα πάντα στην οικογένεια”
Νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Η απώλεια της ανιψιάς μου άλλαξε τα πάντα στην οικογένεια”

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Η απώλεια της ανιψιάς μου άλλαξε τα πάντα στην οικογένεια”

Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε για πολλά θέματα που τον αφορούν.

Ο παρουσιαστής του Divived μίλησε για το γεγονός ότι πλέον δεν είναι τηλεοπτικό δίδυμο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πώς κατάφεραν και δούλευαν τόσα χρόνια μαζί; “Είχαμε βρει τον τρόπο και ήταν πολύ δημιουργικός. Ήταν καρμικό”, είπε.

“Υπήρξε κάποια στιγμή το 2003, με είχε προσεγγίσει ο παραγωγός τότε να κάνω το πρωινό μόνος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση. Ό,τι έκανε ο ένας και βλακεία να ‘τανε την επωμιζόμασταν και οι δύο. Και στο λάθος μαζί και στην επιτυχία μαζί. Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι γιατί και οι δύο θέλαμε μία συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή μας αυτό να σταματήσει. Ήταν συνειδητή διακοπή. Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μόνη της, εγώ ήμουν σε μια φάση που με ενδιέφερε πάρα πολύ η οικογένεια μου, μου έλειπε πάρα πολύ και δυσκολευόμουν και ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν ένα εμπορικό σήμα το ΦΜ που έπρεπε να σταματήσει”.

Ο Φώτης έκανε flashback στο πώς βρέθηκε από την υποκριτική στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε ότι το πατρικό όνομα της μητέρας του είναι “Γιουβαρλάκη” και πως έχει μεγάλο σόι στη Γαλλία, χώρα στην οποία έχει περάσει αμέτρητα καλοκαίρια.

“Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια ισορροπημένη ζωή” είπε ο παρουσιαστής για τη ζωή του τώρα που είναι πλέον στα 56 του πατέρας ενός 6χρονου παιδιού.

“Μπαμπά μπορώ να το δω αυτό; Μου αρέσει που με ρωτάει”, είπε για τη σχέση του με τον γιο του.

“Βεβαίως και έχει έρθει να με δει στο θέατρο και είναι πολύ περήφανος για μένα”, είπε.

“Είναι διαφορετική η οικογένειά μας αλλά δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία. Όσες έχω αντιμετωπίσει τις έχω λύσει. Τις προσπερνάω, είμαι αυτός που είμαι, είμαι ξεκάθαρος, αυτό είναι το παιδί μου, θες να με κάνεις παρέα αλλιώς σήκω φύγε”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως παραδέχτηκε δεν τον αφορούν τα σχόλια στα social media για την προσωπική του ζωή γιατί θεωρεί ότι σχολιάζουν έναν άνθρωπο που έχει βρει την ευτυχία όσοι έχουν πρόβλημα.

“Δεν έχω σηκώσει καμιά παντιέρα αλλά χαίρομαι που η ζωή μου είναι παράδειγμα για κάποιους. Έχω ματώσει για να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής στην κοινωνία” είπε

“Πρέπει να εξηγούμε στα παιδιά μας ότι η κοινωνία αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι σχιζοφρένεια η οποιαδήποτε φοβία για το διαφορετικό”.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο πρόσφατο περιστατικό στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

“Το ότι παρελαύνουν οι μαθητές για μένα είναι λάθος”, είπε

Το άγνωστο περιστατικό από τον στρατό

Ο Φώτης αφού αποκάλυψε ότι έχει κινηθεί νομικά για σχόλια που είχαν γίνει για το πρόσωπό του, διηγήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ένα περιστατικό από την εποχή που πήγε στον στρατό, την πρώτη φορά μου μπήκε “στην αρένα” όπως είπε.

Περιέγραψε πώς ένας φαντάρος που επρόκειτο να απολυθεί του έκανε καψόνια και τελικά αποδείχτηκε ότι κάτι άλλο συνέβαινε.

“Σκύβει και με φιλάει και ήταν από τις στιγμές τις πιο συγκινητικές που μου έδωσαν τόσο θάρρος στη ζωή μου ώστε να μη ξαναφοβηθώ ποτέ. Γιατί αυτός που σου φωνάζει έχεις κάτι που θέλει πολύ από σένα”, είπε.

Η απώλεια της ανιψιάς του

“Η απώλεια της ανιψιάς μου άλλαξε τα πάντα στην οικογένεια”, είπε ο παρουσιαστής για το γεγονός ότι πρόσφατα πέθανε η ανιψιά του, η κόρη του αδελφού του, από λευχαιμία.

“Ένα δύσκολο κομμάτι είναι το ότι δεν θα την ξαναδείς και άλλο ένα δύσκολο κομμάτι ότι δεν έζησε αυτό που έπρεπε να ζήσει. Είναι η πραγματική ήττα. Μπορεί να χάσεις μία δουλειά, έναν σύντροφο και να πεις δεν πειράζει. Εδώ δεν θα το ξανακάνεις, έχασες. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κάνεις δεύτερη παρτίδα για να πάρεις τη ρελάνς”.