Φώτης Σεργουλόπουλος: “Είναι παράπτωμα ένας ανίδεος να γράφει ότι απομακρύνθηκα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων”
Νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Είναι παράπτωμα ένας ανίδεος να γράφει ότι απομακρύνθηκα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων”

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Είναι παράπτωμα ένας ανίδεος να γράφει ότι απομακρύνθηκα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων”

Ξεκαθαρίζει αν η συνέντευξή του με τη Τζένη Μπότση στην ΕΡΤ έφερε την απομάκρυνσή του

Σημαντικές διευκρινίσεις για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αlpha έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ως καλεσμένος στο “Έλα, Χαμογέλα”.

“Δεν θα ξανάνακα πρωινό γιατί δεν θέλω. Τώρα είναι διαφορετικά τα πρωινά, έχει πολλή τοποθέτηση. Αν το έκανα θα ήταν λίγο πιο δημιουργικό. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε (που έκανα πρωινό)”, ομολόγησε.

Όπως είπε, με τον Alpha είχε “συμβόλαιο έργου” για να κάνει το Divided.

“Αυτό σταμάτησε στα τέλη Φεβρουαρίου. Ακούγονται διάφορα που δεν έχουν βάση. Το τηλέφωνό μου το έχουν οι δημοσιογράφοι. Εγώ έκανα με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου για το παιχνίδι. Όταν θα τελείωνε το Divided θα τελείωνε και η σύμβασή μου. Επειδή τώρα έχω ωριμάσει πολύ θέλω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν, όχι ό,τι να ‘ναι. Η ιδέα με την οποία πήγα στο κανάλι υπάρχει ακόμα και έχω μπει στη διαδικασία να δοθεί κάπου. Δεν θα γίνει με τον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους. Η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη. Συμφωνήσαμε, αγαπηθήκαμε, τους ήξερα.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν λίγο διαφορετικό. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα. Δεν ήθελα κι εγώ να είμαι σε αυτήν την πορεία.

Γι’ αυτό και το project που είχα που ήταν βραδινού τύπου δεν το ξανασυζήτησα. Το Divided κόπηκε λίγο απότομα. Θα παιζόταν μέχρι μέσα Μαρτίου”.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξή του στην ΕΡΤ

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε και τα πράγματα για το αν η συνέντευξή του στο “Σημείο Συνάντησης” στην ΕΡΤ οδήγησε στο να βρεθεί εκτός καναλιού, όπως ανέφερε κάποιο δημοσίευμα.

“Αυτό το δημοσίευμα μπορώ να το θεωρήσω λίγο επικίνδυνο. Αν αυτό συνέβαινε θα είχαν υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, στο να διαλύσουν μια σύμβαση λόγω διακρίσεων. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα μπορούσα να έχω κινηθεί νομικά διότι αυτό απαγορεύεται. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αυτό είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ψέμα. Εμένα και τυπικά η λύση του συμβολαίου μου υπογράφηκε στις 6 Μαρτίου. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός για να έρχεται ένας ανίδεος να γράφει ότι εγώ απομακρύνθηκα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων ή λόγω προσωπικής συμπεριφοράς. Αυτό είναι παράπτωμα. Ο Alpha δεν έχει κάνει καμία τέτοια κίνηση. Να ενοχληθώ για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται; Όχι”, είπε.

https://streamable.com/96e9hc

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την καραντίνα, τον γιο του αλλά και την καλή του φίλη, Τζένη Μπότση.

“Γίναμε δάσκαλοι στην καραντίνα” ανέφερε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να βάλει τον γιο του σε πρόγραμμα να διαβάσει. “Είχα ένα κουδούνι και βάραγα διάλειμμα. Αυτό τον έβαλε σε ένα πρόγραμμα”.

Στην καραντίνα μαγείρεψε πολύ και τώρα του λείπει αλλά ξεκίνησε να κάνει χορό ως νέο χόμπι.

Για τη Τζένη Μπότση και το πόσο στην στήριξε στο να κάνει παιδί, ο Φώτης είπε ότι “όταν έχεις έναν φίλο του μιλάς με ειλικρίνεια και του μιλάς ακούγοντας το πρόβλημά του. Αυτό τη βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσει κάποια πράγματα και να κάνει ένα παιδί”.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος”

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια όπως είπε “δεν μου αρέσει να λέω πράγματα που δεν θα γίνουν”.

Μίλησε όμως και για την Ελένη Μενεγάκη: “Πέρσι πήγα στα Άχλα. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από την Ελένη εκεί. Αν θέλει να σταματήσει την τηλεόραση είναι γιατί θέλει να είναι καλά. Είναι ένα ονειρεμένο μέρος”.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι πολύ καλά. Ζω πολύ όμορφα και περνάω πολύ καλά” ανέφερε και για τον εαυτό του.

https://streamable.com/omyqi1