Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι αποκάλυψε για τον γιο του και για την καταγγελία της Τζένης Μπότση
Νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι αποκάλυψε για τον γιο του και για την καταγγελία της Τζένης Μπότση

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι αποκάλυψε για τον γιο του και για την καταγγελία της Τζένης Μπότση

«Μου έλεγε πολλές φορές “θα έρθει η στιγμή που θα το πω”», είπε για τη φίλη του και γνωστή ηθοποιό

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #Metoo και το post που είχε ανεβάσει για να παρακινήσει και τις ηθοποιούς που είχαν δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλήσουν.

«Εγώ γνώριζα τις περιπτώσεις της Αγγελικής Λάμπρη και της Τζένης Μπότση. Δεν ήταν οι δυο τους. Ήταν τέσσερις γυναίκες που το αποκάλυψαν αυτό μπροστά μου. Το ήξερα. Όταν έγινε αυτό με τη Σοφία Μπεκατώρου με τάραξε πάρα πολύ, συθέμελα. Μάτωσε η ψυχή μου και επειδή ήξερα αυτές τις περιπτώσεις μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Και λέω “πότε επιτέλους θα μιλήσουν αυτές γι’ αυτό το θέμα».

Η Τζένη μου έλεγε πολλές φορές “θα το πω. Θα έρθει η στιγμή που θα το πω. Δεν έχω το κουράγιο ακόμη”», είπε και ανέφερε πως το περιστατικό «το ήξερε ο κόσμος όλος».

Και συνέχισε: «Όταν ανέβασα το post “μαγκώθηκα”. Την πήρα και την ρώτησα “αν την πειράζει να το κατεβάσω” και μου είπε “όχι Φώτη άφησέ το επάνω”. Αν μου το έλεγε θα το κατέβαζα γιατί είναι φίλη μου».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η Τζένη Μπότση τον ενημέρωσε πριν να βγει δημόσια και να καταγγείλει μαζί με την Αγγελική Λάμπρη τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για παρενόχληση. Και ανέφερε πως υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που δεν  έχουν μιλήσει: ‘Έχει κόστος να βγεις και να μιλήσεις δημόσια για μια παρενόχληση. Δεν είναι εύκολο να βγεις και να πεις ότι κάποιος σε έχει πειράξει. Ούτε όπως βγήκαν αγόρια και μίλησαν. Είναι μαύρο πράγμα αυτό».

Και συνέχισε: «Η Τζένη είπε “Μετανιώνω που δεν το είπα νωρίτερα γιατί δεν προστάτεψα άλλες κοπέλες. Και το μόνο που έκανα είναι όταν μια άλλη γυναίκα μου είπε ότι θα πάει για μια οντισιόν της ζήτησα να μην το κάνει”. Νιώθω ότι απελευθερώθηκε τώρα. Ένας άνθρωπος που βγάζει από πάνω του ένα αγκάθι τελειώνει μέσα του. Δεν είναι το θέμα της τιμωρίας. Πρέπει κάποια πράγματα να μην γίνονται».

Στη συνέχεια, ο Φώτης  Σεργουλόπουλος μίλησε και για τον γιο του, τον Γιώργο.

«Με τον Γιώργο έχω κουβεντιάσει. Ξέρει πού βρίσκεται, ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα. Είναι εύκολο. Αν έχεις μία πραγματικότητα και είναι κανονική και δεν του κρύβεις τίποτα, δεν κρύβεις στις ντουλάπες σκελετούς, είναι εύκολο. Το παιδί ξέρει την οικογένειά του. Αυτή είναι η οικογένειά του.

Όσο μεγαλώνουν καταλαβαίνω ότι θέλουν να ακούσουν την υπόλοιπη ιστορία. Ρωτάνε, απαντάς. Τακ, μεγαλώνει. Απαντάς σε αυτό που σε ρωτά Την επόμενη χρονιά μπορεί να θυμηθεί και να σου πει “εκείνο που μου είπες..” και θα συμπληρώσεις την ιστορία.

Όταν λες αλήθεια είναι ο καλύτερος τρόπος να μην θυμάσαι τι έχεις πει. Δεν χρειάζεται να πεις “δεν θυμάμαι τι έχω πει» γιατί έχεις πει την αλήθεια, άρα είναι μία”. Είναι μαγικό αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

https://streamable.com/uwasic