Ο Μ. Φουρθιώτης για το OPEN: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
Νέα

Ο Μ. Φουρθιώτης για το OPEN: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Ο Μ. Φουρθιώτης για το OPEN: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Συνέχεια στη δικαστική διαμάχη του με το OPEN, δίνει ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του, διαμήνυσε πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά.

Πολιτική παρέμβαση βλέπει η πλευρά Φουρθιώτη

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του παρουσιαστής Θέμης Σοφός. Σε αυτή γίνεται λόγος για περιττή και εμπαθή ανακοίνωση του σταθμού, ενώ τονίζεται πως δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Με την ανακοίνωση, ο Μένιος Φουρθιώτης προαναγγέλει συνέχεια σε ποινικά, πολιτικά και αστικά δικαστήρια. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα και η σημείωση πως η υπόθεση έχει “άρωμα πολιτικής παρέμβασης”.

“Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»”

Η ανακοίνωση του OPEN

Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, με μια λιτή ανακοίνωση, δημοσίευε την λήξη της συνεργασίας με το Μένιο Φουρθιώτη και την διακοπή μετάδοσης της εκπομπής του “Αποκαλυπτικά”.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του δικαστηρίου, που δικαίωνε τον τηλεοπτικό σταθμό και αναιρούσε την προσωρινή διαταγή, με την οποία το OPEN ήταν υποχρεωμένο να κρατά στη συχνότητά του το Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή του.