Φρόσω Ράλλη: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη μας τον έστειλε η Μαρία Καβογιάννη. Θυμάμαι ότι τις “Σαββατογεννημένες” με το ζόρι τις πήρε το Mega»
Νέα

Φρόσω Ράλλη: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη μας τον έστειλε η Μαρία Καβογιάννη. Θυμάμαι ότι τις “Σαββατογεννημένες” με το ζόρι τις πήρε το Mega»

Φρόσω Ράλλη: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη μας τον έστειλε η Μαρία Καβογιάννη. Θυμάμαι ότι τις “Σαββατογεννημένες” με το ζόρι τις πήρε το Mega»

Όσα είπε η πλέον γνωστή παραγωγός σειρών για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η παραγωγός Φρόσω Ράλλη ήταν καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Είναι μία γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως Η μαντάμ Σουσού, οι Απαράδεκτοι, Η αίθουσα του θρόνου αλλά και το Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά, έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρή ως βοηθός στις παραγωγές που έκαναν οι γονείς της, Γιώργος και Ελβίρα Ράλλη, για να εξελιχθεί σε μία από τις γνωστότερες παραγωγούς της τηλεόρασης.

«Είμαστε η Φίνος Φιλμ της τηλεόρασης» είπε για την οικογένειά της που ξεκίνησε τις παραγωγές το 1971 στην ΕΡΤ.

«Η χαρά μου είναι να βγάζω νέους ανθρώπους στην τηλεόραση. Έχω κάνει και βλακείες αλλά συνήθως μου βγαίνει. Τώρα τις “Ψυχοκόρες” που κάνουμε έχουμε έναν ολοκαίνουργιο σκηνοθέτη 31 ετών που πιστεύω ότι θα κάνει πάταγο. Επίσης έχουμε και νέα σεναριογράφο που θα κάνει πάταγο, τα σενάρια είναι εκπληκτικά» είπε για την επιστροφή της στην παραγωγή σειρών.

«Γυρίζοντας πίσω έπεσα σε μία κατάσταση αρκετά στριμωγμένη, γίνονται πράγματα αλλά τα περισσότερα είναι στην πεπατημένη.

Έφτασε μια στιγμή που έφυγα από το ΑΤΑ που ήταν ο παράδεισος και η κόλαση μαζί πήγα στον ΑΝΤ1 και είδα την αληθινή ζωή και έπαθα μεγάλο σοκ. Δουλεύοντας όλη μου τη ζωή στη δική μας δουλειά δεν είχα ανταγωνισμούς, όλοι με αγαπούσαν και συμφωνούσαν μαζί μου. Όταν πήγα έξω δεν ήξερα να ανταγωνίζομαι, δεν ήξερα να κάνω ίντριγκες, έπεσα λοιπόν στα βαθιά. Δεν το άντεξα. Αν θέλεις να είσαι δημιουργικός πρέπει να σταματάς και λίγο. Στο ΑΤΑ ήμασταν σαν εργοστάσιο. Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να σκεφτώ δημιουργικά. Μου έκανε καλό που έφυγα».

Μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που αποκαλεί «ο ανιψιός που διάλεξα» και τη μεγάλη επιτυχία του.

«Είναι παιδί μου, με λέει θεία και τον λέω ανιψιό. Δεν με νοιάζει που δεν είμαι στην παραγωγή του Maestro. Με νοιάζει που λάμπει και θα τρώνε τη σκόνη του μια ζωή, ό,τι και να λένε για εκείνον. Τον θαυμάζω γιατί δουλεύει τρομερά, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τον καμαρώνω. Τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ένα καλό πλάσμα».

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη μας τον έστειλε η Μαρία Καβογιάννη. Τον τσιμπήσαμε μόλις  το είδαμε το κελεπούρι. Θυμάμαι ότι τις Σαββατογεννημένες με το ζόρι το πήρε το Mega και το κανάλι έλεγε ότι δεν θα παίξει ο Γιώργος γιατί θα το γράφει και εκείνος έβαλε όρο να παίξει. Είναι κι αυτό παιδάκι μου με έναν τρόπο».

«Έχω δει προδοσία από ανθρώπους της καρδιάς μου που λάκισαν και έμαθα και πράγματα μετά. Γιατί να περιμένεις από τους άλλους να είναι ευγνώμονες; Δε βαριέσαι!» είπε.

«Τα γυρίσματα των Απαράδεκτων ήταν παιδική χαρά. Ο Βλάσης μας έβγαλε το λάδι αλλά ήταν ένας άγγελος που κυκλοφορούσε ανάμεσά μας. Ήμασταν οικογένεια τότε» είπε για τη θρυλική σειρά.