Game Of Thrones: Φρενίτιδα με το νέο teaser trailer
Νέα

Game Of Thrones: Φρενίτιδα με το νέο teaser trailer

Game Of Thrones: Φρενίτιδα με το νέο teaser trailer

Η όγδοη και τελευταία-προς λύπην των εκατομμυρίων φανς- της σειράς Game Of Thrones επιστρέφει στις 14 Απριλίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Το HBO που προβάλει τη σειρά έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer της προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, φρενίτιδα στους φανατικούς της σειράς.

Τα νέα ανακοινώθηκαν ακριβώς τρεις μήνες πριν να βγει η τελευταία σεζόν της σειράς στον αέρα και αφήνει υπονοούμενα για τη μάχη των Stark για το Winterfell, με ένα ανατριχιαστικό τρέιλερ.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα στις ΗΠΑ (9 το βράδυ τοπική ώρα 14 Απριλίου) και στην Αγγλία (2 τα ξημερώματα 15 Απριλίου).

https://www.instagram.com/p/BsmoqAwFCWn/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι λάτρεις της σειράς θα μάθουν επιτέλους πώς τελειώνει η μάχη για το Westeros. Το νέο τρέιλερ εστιάζει στους αγαπημένους χαρακτήρες του Jon Snow (Kit Harington), της Sansa (Sophie Turner) και της Arya Stark (Maisie Williams) καθώς οι τρεις τους περιπλανώνται στις κρύπτες κάτω από τα σπίτια των προγόνων τους στο Winterfell. Όσο περπατούν ακούν τις φωνές των Catelyn και Ned Stark, βλέποντας τις μορφές του σε αγάλματα, ενώ όταν συναντιούνται βλέπουν τρία αγάλματα που θυμίζουν έντονα τους ίδιους. Και τότε βγαίνουν… τα σπαθιά.