Γεωργία Βρανά: «Με τη Σοφία Δανέζη τσακωθήκαμε στην καραντίνα»
Νέα

Γεωργία Βρανά: «Με τη Σοφία Δανέζη τσακωθήκαμε στην καραντίνα»

Γεωργία Βρανά: «Με τη Σοφία Δανέζη τσακωθήκαμε στην καραντίνα»

Όσα σχολίασε η φίλη της γνωστής παίκτριας του Big Brother

Πρόσφατα αποχώρησε από το My Style Rocks η Γεωργία Βρανά. Η παίκτρια του show μόδας μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τη Σοφία Δανέζη, με την οποία είναι χρόνια φίλες, ενώ έριξε τα «καρφιά» της στον Χάρη Χριστόπουλο.

«Η Σοφία είναι ένας έντονος και πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Αυτό με φόβισε. Είχαμε μιλήσει με τη Σοφία λίγο πριν παραδώσει το κινητό της και αυτό που της είχα πει είναι να προσέχει γιατί την ξέρω πόσο δυναμική είναι.

Θεωρώ ότι είναι αυθεντική και ό,τι κάνει είναι αυτό που αισθάνεται.

Πιστεύω ότι η Σοφία δεν παραδέχτηκε στην αρχή το περιστατικό με το μικρόφωνο για να μην πάρει στον λαιμό της την Αφροδίτη. Όταν όμως δεν είχε επιλογή το παραδέχτηκε.

Είναι πολύ παρεξηγημένη. Έχω διαβάσει τα σχόλια. Ο περισσότερος κόσμος την έχει παρεξηγήσει. Απλά είναι αυτό που σας λέω. Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας.

Ζήσαμε μαζί ένα μήνα στην καραντίνα. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Κι εμείς τσακωθήκαμε στην καραντίνα γιατί συζητήσαμε έντονα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Δεν είναι όμως κακός άνθρωπος.

Η Σοφία ήταν να μπει στο Big Brother από πέρσι. Όταν μου είπε ότι θα πάει της είπα να το κάνει. Ξέρω ότι είναι ένα παιδί που το παλεύει με το τραγούδι χρόνια. Οπότε της είπα “μπες στην τηλεόραση. Η τηλεόραση θα σε βοηθήσει πολύ”», αποκάλυψε η Γεωργία Βρανά.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο My Style Rocks δηλώνοντας για τον Χάρη Χριστόπουλος: «Έχω μιλήσει για όλους τους κριτές. Έχω πει ότι τον κύριο Χριστόπουλο τον έχω πολύ παρεξηγήμενο. Μιλάει απότομα, περίεργα, λίγο προσβλητικά. Δεν μου αρέσει καθόλου».