Νίκος Γεωργιάδης: «Το καμαρίνι της Ναταλίας Γερμανού ήταν πάντα ανοιχτό για όλους»
Νέα

Νίκος Γεωργιάδης: «Το καμαρίνι της Ναταλίας Γερμανού ήταν πάντα ανοιχτό για όλους»

Νίκος Γεωργιάδης: «Το καμαρίνι της Ναταλίας Γερμανού ήταν πάντα ανοιχτό για όλους»

Στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! σχολίασε τα πρόσωπα της showbiz που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών, αλλά και για τους κερδισμένους της τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην περσινή σεζόν και τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα αποκλειστικά του ΟΚ!  που έκαναν μεγαλύτερη αίσθηση περισσότερο το 2018 ήταν η είδηση της σχέσης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και η αποκάλυψη για τον μυστικό έρωτα του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού. Όσο για το πιο ακριβοπληρωμένο paparazzi, τα σκήπτρα σε αυτή την κατηγορία κρατά εδώ και χρόνια η Ελένη Μενεγάκη.

Η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε όμως τον δημοσιογράφο και για την συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και το Epsilon. Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν είχε περάσει πολύ καλά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν αφορούσε την ίδια την παρουσιάστρια. “Προσπαθώντας να «κυνηγήσουν» τον κύριο Μάνεση που σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, κάποια στιγμή η εκπομπή σταμάτησε να είναι καθαρά ψυχαγωγική και το αποτέλεσμα ήταν λίγο… υβριδικό” είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: “Θεωρώ ότι μέσα σε όλο αυτό το άγχος με τα νούμερα, σαν προϊόν ο Νίκος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί”.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε πως το καμαρίνι της Ναταλίας Γερμανού ήταν πάντοτε ανοιχτό, για όποιον συνεργάτη της είχε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, πρόσθεσε: “Δεν ξέρω κι αν είχε να κάνει με τη Ναταλία, ή με την αρχισυνταξία ή με τις εντολές που έπαιρναν ίσως από τη διοίκηση του καναλιού”. Άλλωστε, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια τον ήθελε μαζί της στον ALPHA, ωστόσο από το κανάλι της είχαν ζητήσει να μην “πάρει” συνεργάτες της από το Epsilon.

Τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Κληθείς να συγκρίνει αντίπαλα προγράμματα και συγκεκριμένα τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και της Σάσας Σταμάτη, ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε πως η τελευταία δικαιώθηκε απέναντι σε όσους δεν την ήθελαν σε ρόλο βασικής παρουσιάστριας. Όσο για τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, σχολίασε πως η εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται!” έχει πολύ υψηλότερο budget από το Oh la la.

Τέλος, στο δίλημμα Ελένη Τσολάκη ή Νίκος Μουτσινάς, ο διευθυντής του OK! σημείωσε πως φέτος είναι η χρονιά του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: