«Για την παρέα»: Η έκπληξη της Μαρίας Σολωμού και του θιάσου από τη «Βερβερίτσα»
Νέα

«Για την παρέα»: Η έκπληξη της Μαρίας Σολωμού και του θιάσου από τη «Βερβερίτσα»

«Για την παρέα»: Η έκπληξη της Μαρίας Σολωμού και του θιάσου από τη «Βερβερίτσα»

Ορεξάτος και… αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα».

Ακόμα μία έκπληξη για τον παρουσιαστή, ο οποίος είδε τις ηθοποιούς της “Βερβερίτσα”  στο πλατό της εκπομπής να τον πλαισιώνουν στο τραγούδι του.

Ο κύριος… άνευ και τα βοοειδή

Ο 4ος κριτής του X Factor και οι μη έγκυρες πηγές του Νίκου Μουτσινά ήταν το πρώτο θέμα στο Stand Up Comedy, του παρουσιαστή.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε για ακόμα μια φορά την τιμητική της, αλλά και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την περίοδο… άνευ του!

Τι είναι τα νέα dating apps για κατοικίδια και βοοειδή αποκάλυψε και δύο αγελάδες και ένας βοσκός εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής!

Επιστροφές και “καλό μεσημέρι” με Ιωάννα Τούνη

Η… “γιόγκι” γιαγιά μας δίνει συμβουλές για μετά τα 60 και το δυσάρεστο νέο του χωρισμού της Έλενας και του Φίλιππου από το Power of Love.

Η μεγάλη επιστροφή της Τζένης Μπαλατσινού στην τηλεόραση σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και η Ζέτα Δούκα και το ντύσιμο της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Το “καλό μεσημέρι” του παρουσιαστή με τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που… τον ανάγκασε: “Προκαλώ την Ιωάννα Τούνη να βγάλει ένα ημερολόγιο με όλες τις φωτογραφίες της και να σταματήσει να τις ανεβάζει μία μία”.

Αλ Τσαντίρι – Αλ Σιχτίρι και “Βερβερίτσα”

Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι, οι δύο εκπομπές του Λαζόπουλου έρχονται στο OPEN, αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς!

Ενώ η σημερινή έκπληξη ήταν το team του στη “Βερβερίτσα” το οποίο μαζί με τη Μαρία Σολωμού εμφανίστηκαν και χόρεψαν στο πλατό. Η Μαρία Σολωμού, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη και η Νικόλ Παναγιώτου έκαναν το δικό τους show και συγκίνησαν τον παρουσιαστή.