«Για την Παρέα»: Μεγκάρι το όνομα του μωρού και alert για τη Νέρτζη
Νέα

«Για την Παρέα»: Μεγκάρι το όνομα του μωρού και alert για τη Νέρτζη

«Για την Παρέα»: Μεγκάρι το όνομα του μωρού και alert για τη Νέρτζη

Πολυποίκιλο το σημερινό Stand Up της «Παρέας», με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και τη Νέρτζη να έχουν ξεχωριστεί θέση στα θέματα του παρουσιαστή.

Μεγκάρι και νεύρα

Με τον πρίγκιπα Harry και το όνομα του μωρού ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Stand Up του, ο οποίος μάλιστα έκανε και πρόταση και αφιέρωση.

Ο παρουσιαστής καταπιάστηκε με τον Τριαντάφυλλο και τις δηλώσεις του, τόσο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όσο και για τη θανατική ποινή. Ο Νίκος συγκρατήθηκε για να μη πει κι άλλες κουβέντες λόγω ώρας και το έριξε στο τραγούδι.

Τα φιλιά του Παύλου και της Ρένιας από το Power of Love, αλλά και εκείνα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, ήταν ένα από τα θέματα της εκπομπής.

Alert για τη Νέρτζη και «προκαλώ» για τη Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε την «Παρέα» για την επιστροφή της στον Alpha με μια φωτογραφία στο Instagram; «Προκαλώ την Queen Dina να βγει και να μας πει», είπε ο Μουτσινάς.

Η Kim Kardashian λαμβάνει χιλιάδες δολάρια για τις δημοσιεύσεις της στα social media και ο παρουσιαστής την προκάλεσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο να της εξηγήσει.

Η Νέρτζη «αγνοείται»! Έφυγε οικειοθελώς από το Power of Love και ο κωμικός την ευχαρίστησε για το γέλιο που έχει προσφέρει όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά την προκάλεσε να εμφανιστεί στο πλατό.