«Για την Παρέα»: Το μεγαλύτερο σουξέ για τον Νικόλα και οι εκπλήξεις
Νέα

«Για την Παρέα»: Το μεγαλύτερο σουξέ για τον Νικόλα και οι εκπλήξεις

«Για την Παρέα»: Το μεγαλύτερο σουξέ για τον Νικόλα και οι εκπλήξεις

Τα έζησε όλα ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή τελευταία του εκπομπή! Από δικό του τραγούδι μέχρι σούσι με την Ιωάννα Τούνη.

Το «καλοκαίρι» ήρθε στο πλατό του, με όλη την «Παρέα» να είναι έτοιμη για παραλία με τα μαγιό της και τα φουσκωτά της.

Το σουξέ του Νικόλα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εμφανίστηκε στο πλατό με τον Master Tempo και του παρουσίασαν το τραγούδι που έγραψαν για εκείνον. «Καλό μεσημεράκι» ο τίτλος με το τραγούδια να περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία σημεία της εκπομπής. «Πολύ καλό»!

Τελευταίο «σκάσιμο» με Παύλο Σταματόπουλο

Ο Νικόλας ξεκίνησε με εκείνους που «έλιωσαν» στα γυμναστήρια για να βγουν στις παραλίες κι εκείνους που απλά πλήρωσαν αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. «Να γίνουν παραλίες γυμνασμένων και κανονικών», είπε και τα «καλά μεσημεράκια» εμφανίστηκαν στις γιγαντοοθόνες του πλατό.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως… γυμνασμένος μπούκαρε με τα ίδια ρούχα με αυτά του παρουσιαστή χορεύοντας. Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη, αλλά η «Παρέα» ψήφισε Νικόλα.

Τα κορίτσια του… κάμπου και η Ιωάννα Τούνη

Ο κωμικός έπιασε τα κορίτσια του τα αγαπημένα. «Αν είστε με το αγόρι σας στην παραλία και πετύχετε την Ιωάννα Τούνη με μαγιό είστε άτυχες», είπε μεταξύ άλλων και έδωσε τη λύση.

Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη και με το σούσι της έφερε το «καλό μεσημεράκι» στην εκπομπή.

Κατηγορία… παιδάκια, αθλητισμός και Μέγκι Ντρίο

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε με τα μικρά παιδιά στις παραλίες και τις μαμάδες που τρέχουν από πίσω. Πολλά τα παραδείγματα, από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής ασχολήθηκε με τους… τενίστες και τους ταβλαδόρους των παραλιών και επίσης είχε τη λύση. Προσοχή! Μπορεί κάπου να παραφυλάει η Μέγκι Ντρίο!