Γιάννης Αϊβάζης: «Είμαι πολύ τυχερός που η Ισμήνη συζητάει πολύ με τη Μαρία. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια»
Νέα

Γιάννης Αϊβάζης: «Είμαι πολύ τυχερός που η Ισμήνη συζητάει πολύ με τη Μαρία. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια»

Γιάννης Αϊβάζης: «Είμαι πολύ τυχερός που η Ισμήνη συζητάει πολύ με τη Μαρία. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια»

Υπερήφανος μπαμπάς

Ο Γιάννης Αϊβάζης συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την κόρη του, Ισμήνη, και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Ο ηθοποιός είναι πολύ υπερήφανος για την κόρη του, με τον ίδιο να συγκινείται σε υπερβολικό βαθμό βλέποντάς την να παίζει στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

«Και λάθη να κάνει και να μάθει. Είμαι πολύ τυχερός που η Ισμήνη συζητάει πολύ με τη Μαρία και σε δεύτερο χρόνο μαζί μου. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια με τη Μαρία γιατί υπάρχουν πράγματα που όταν μεγαλώσει ένα κορίτσι που δεν τα ξέρεις. Ενώ μια μαμά γνωρίζει. Η Ισμήνη παίρνει καλές βάσεις και προειδοποιήσεις του τι να προσέξει και τι όχι που μπορεί και αντιμετωπίζει τα πράγματα. Άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Είναι οι γονείς να προειδοποιούν και το παιδί να πάρει τον δρόμο του για να μπορέσει να μεγαλώσει και να χρησιμοποιήσει τις βάσεις.

Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα. Όταν είσαι στα πολλά μέλια και σε τεράστιο έρωτα…Γυρίσαμε από ένα ταξίδι από την Νέα Υόρκη, ήμασταν 2-3 μήνες μαζί, και ήταν ήδη έγκυος. Γυρνώντας πίσω, η ιστορία λέει ότι η Μαρία είχε κάνει γκεστ στα “Υπέροχα Πλάσματα” και μου είπαν ότι λιποθύμησε. Την πήρα, την πήγα στο νοσοκομείο και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί ότι είναι έγκυος. Όταν της το είπαν, είπε αποκλείεται. Ήταν συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να κάνουμε νέα ζωή μαζί. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου».

«Δεν έχω τον ρόλο του αυστηρού μπαμπά. Η Ισμήνη νομίζω είχε πει στην Μαρία να μην μου το πει ακόμα. Όταν παίχτηκε η πρεμιέρα της, είναι μια φίλη της στο σπίτι. Καθόμασταν στο σαλόνι και της λέω “Θα έρθεις;” και μου λέει “Θα κάτσω να το δω από μέσα”. Όταν τελείωσε και τη ρώτησα πώς το είδε, είπε ότι θα μπορούσε και καλύτερα. Συγκινήθηκα όταν την είδα να παίζει στην τηλεόραση. Το να έχεις δημιουργήσει ένα πραγματάκι και να ακολουθεί μετά κάτι, είναι χαρά και συγκίνηση. Πολύ κλάμα και στις παραστάσεις του σχολείου».