Γιάννης Δρακόπουλος: «Μικρός ήμουν παπαδοπαίδι»
Νέα

Γιάννης Δρακόπουλος: «Μικρός ήμουν παπαδοπαίδι»

Γιάννης Δρακόπουλος: «Μικρός ήμουν παπαδοπαίδι»

Καλεσμένος στον καναπέ του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο πρωταγωνιστής από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», Γιάννης Δρακόπουλος,

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις φιλίες που έχει στα χρόνια της πορείας του και τόνισε ότι όσο μεγαλώνει ηλικιακά κάνει πιο δύσκολα φιλίες. Παρόλα αυτά, διατηρεί επαφές με φίλους του από το δημοτικό.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος, στα «Καλύτερά μας χρόνια», υποδύεται τον παππά. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη του «επαφή» με την εκκλησία καθώς, όπως είπε ο ίδιος, όταν ήταν μικρός ήταν παπαδοπαίδι. Μάλιστα, περιέγραψε το πώς θα ήθελε να ήταν οι παπάδες και μίλησε για την ορθοδοξία.

«Μου άρεσε και θυμάμαι που τσακωνόμασταν για το ποιος θα φτιάξει τα πράγματα. Στην Αθήνα δεν πηγαίναμε ποτέ εκκλησία, ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου, μόνο στο χωριό. Ο Χριστιανισμός είναι ένα πολύ ανοιχτό δόγμα στη βάση του, η ίδια η θρησκεία ως έννοια έχει μια τάση να κλείνει ως δομή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του πριν ασχοληθεί με την υποκριτική αποκαλύπτοντας ότι τελείωσε πολιτικός μηχανικός και είχε εργαστεί πάνω στον τομέα του.

«Όταν ήμουν στο Πολυτεχνείο και σπούδαζα για Πολιτικός Μηχανικός, δούλευα σαν μηχανικός κι έκανα διάφορα πράγματα. Είχα δουλέψει σε συνεργείο και γκρέμιζα τοίχους ή σοβάτιζα, μεροκάματα» είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος και συνέχισε:

«Κάναμε και μετρήσεις με κάποια παιδιά, όπου μας έβαζαν οι καθηγητές γιατί έχω τελειώσει συγκοινωνιολόγος. Μας πλήρωναν κανονικά. Μπαίναμε στο λεωφορείο και μετρούσαμε πόσοι έμπαινα και πόσοι έβγαιναν με τα ρολογάκια μας. Ήμουν στις στάσεις και μέτραγα πόσοι μπαίνουν και πόσοι βγαίνουν από τα λεωφορεία. Για να δούμε το φόρτους και τι μπορεί να εξυπηρετηθεί».