Γιάννης Δρυμωνάκος: «Έκανε μεγάλο φάουλ η Κάτια με το ρύζι»
Νέα

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Έκανε μεγάλο φάουλ η Κάτια με το ρύζι»

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Έκανε μεγάλο φάουλ η Κάτια με το ρύζι»

Ο πρώην Survivor σχολιάζει την κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο και το θέμα που προέκυψε με το μοντέλο

Εκτός Survivor βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο λόγω προβλημάτων υγείας και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, φίλος της και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τη ζωή στο νησί και την πρώην συνεργάτιδά του.

Ο Γιάννης, ερωτήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Περικλή Κονδυλάτου και Ελευθερίας Ελευθερίου και απάντησε: «Ήταν άσχημο από μεριάς τους, όταν έλειπε να λένε τέτοια λόγια και να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Κάτια ζήτησε συγγνώμη, ήταν ένα μεγάλο φάουλ ειδικά για εκεί που μετράμε τον κόκκο ρυζιού. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είπε ψέμματα για να φύγει. Έπρεπε να φύγει και καλά έκανε», δήλωσε στον ANT1 και το «Πρωινό» και συνέχισε για το αν οι παίκτες βρίσκουν φαγητό στο νησί:

«Όλοι έχουμε βρει αποφάγια. Εκεί που πάμε για τα αγωνίσματα θα παρατηρήσεις δεξιά και αριστερά ότι υπάρχει κόσμος που θα πετάξει κάτι στην άκρη. Το μάτι κόβει, περιμένεις να το αφήσει και θα πας να το πάρεις. Οι κακοί γίνονται πιο γρήγοροι και οι πιο γυμνασμένοι, λόγω αφαγίας γίνονται πιο αργοί».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε ότι τυχαίνει κάποιος να βρει φαγητό, ωστόσο οι παίκτες επιτηρούνται σε κάθε τους στιγμή, ακόμα και όταν πάνε στην τουαλέτα.

https://streamable.com/v2qeyg