Γιάννης Φλωρινιώτης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του
Νέα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Εμφανώς καταβεβλημένος ο τραγουδιστής κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Εσπευσμένα στη χώρα μας επέστρεψε  ο Γιάννης Φλωρινιώτης από την Κύπρο, ο οποίος χρειάστηκε μέσα σε λίγες ημέρες να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής, βρισκόταν στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μάλιστα, στην προσπάθειά του να μιλήσει, λαχάνιαζε. «Δεν είμαι καλά στην υγεία μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στο πλευρό του ήταν η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη.

«Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο. Δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό», είπε, μεταξύ άλλων η Αννούλα.