Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»
Νέα

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»

Επικές απαντήσεις από τον γνωστό τραγουδιστή

Τα… «έσπασε» ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην ομότιτλη στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Pop Up με τις επικές απαντήσεις που έδωσε.

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει να υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που να του μοιάζει στο είδος του απάντησε: «Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη. Μόνο που είναι σε ένα  είδος ενώ εγώ τραγουδάω όλα τα είδη».

Αποκάλυψε ότι έχει κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά δεν έχουν τσακωθεί ποτέ γιατί τον αντιγράφει αλλά τον αγαπάει ως τραγουδιστή. «Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Εγώ μίλησα στην εταιρεία μου να κάνει δίσκο. Τον στήριζα πολύ, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό σε μένα. Αλλά μέχρι εκεί».

«Την Άντζελα την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί. Έκανε καριέρα. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Μου είπε ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε ο επιχειρηματίας αλλά δεν του είχε πει τίποτα. Όταν έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με τα παιδιά μου είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης γουστάρει να δουλέψει μαζί σου;».

«Ήταν κάποτε να κάνουμε ως οικογένεια το ριάλιτι που κάνει η οικογένεια Όσμπορν στην Αμερική. Ήταν όλα έτοιμα, είχαμε υπογράψει συμβόλαια, κάναμε πιλότους. Τελικά το βγάλανε πολύ προχωρημένο για την Ελλάδα».

Η ερώτηση που δεν θέλησε να απαντήσει  ήταν ποιον συνάδελφό του θεωρεί υπερεκτιμημένο.

«Το πιο υπερβολικό που έχουν γράψει είναι ότι είμαι 80. Είμαι 74» είπε ακόμα.

https://streamable.com/x53v1f