Γιάννης Κατινάκης: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μας πλήρωνε. Δεν γίνεται να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»
Νέα

Γιάννης Κατινάκης: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μας πλήρωνε. Δεν γίνεται να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»

Γιάννης Κατινάκης: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μας πλήρωνε. Δεν γίνεται να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»

Ο γνωστός stand up comedian συμμετέχει φέτος στο J2US και μιλάει για όλα στο «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο Γιάννης Κατινάκης γεννήθηκε για να κάνει τον κόσμο να γελάει και το καταφέρνει με πολλούς τρόπους και με πολλά μέσα.

Είτε μέσα από το ραδιόφωνο είτε στο Instagram ο Γιάννης ανοίγει την πόρτα και προσφέρει καθημερινά άφθονο γέλιο σε όσους το έχουν ανάγκη – και το έχουν πολλοί στην εποχή που ζούμε.

Φέτος βρήκε άλλο ένα παραθυράκι για να καταφέρει τον σκοπό του καθώς συμμετέχει στο σόου υπερπαραγωγή του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha. Ήδη από τη χθεσινή πρεμιέρα του J2US καταλάβαμε ότι αυτός ο διαγωνιζόμενος θα μας απασχολήσει πολύ αφού έδωσε ρέστα με τις ατάκες του από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» εξομολογήθηκε ότι νιώθει ένα αιώνιο παιδί και ότι «έχω τον φόβο ότι δεν θέλω να μεγαλώσω».

Ακόμη δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή.

«Εμένα δεν μου αρέσει, τον θεωρώ έναν άνθρωπο που έχει ένα ταλέντο, αλλά δεν είναι στο χιούμορ μου. Κάποια πράγματα είναι λίγο ξεπερασμένα. Συντηρεί κάποια στερεότυπα που καλό θα ήταν να μην υπάρχουν, γιατί είναι κακοποιητικά στερεότυπα».

Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται παιδί της τηλεόρασης, βρέθηκε στο «τσακ» να συμμετέχει αυτή τη σεζόν σε πρωινή εκπομπή και δηλώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν ανήκει στους αγαπημένους του παρουσιαστές.

«Είμαι παιδί της τηλεόρασης από παιδάκι. Ξέρω τα πάντα. Ήταν να είμαι φέτος κάπου. Είχα κάνει δοκιμαστικό για πρωινή εκπομπή. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι από τους αγαπημένους μου, δεν του στήνω και ανδριάντα» είπε με χιούμορ.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί σταμάτησε το δημοφιλές podcast που παρουσίασε μαζί με τη Super Κική μέσα από το site του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ήταν μία πολύ κακή συνεννόηση. Ήταν οικονομικοί οι λόγοι που σταματήσαμε.  Δεν μας πλήρωνε. Δεν γίνεται να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι».