Γιάννης Λουκάκος: “Δεν θα πήγαινα ως παίκτης στο MasterChef”
Νέα

Γιάννης Λουκάκος: “Δεν θα πήγαινα ως παίκτης στο MasterChef”

Γιάννης Λουκάκος: “Δεν θα πήγαινα ως παίκτης στο MasterChef”

Όλα όσα αποκάλυψε για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό και την επιτυχία που γνώρισε ο Άκης Πετρετζίκης

Ο Γιάννης Λουκάκος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε μεταξύ άλλων για το MasterChef αλλά και την επιτυχία που γνώρισε εξαιτίας του διαγωνισμού ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώην κριτής του πρώτου MasterChef που προβλήθηκε στο Mega ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό μαγειρικής πριν γίνει γνωστός και επιτυχημένος στον χώρο του. “Δεν νομίζω. Δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Για να πω την αλήθεια μου είναι δύσκολο να βγω εκτός της γνώσης που έχω για το πως γίνεται αυτό και να είμαι τελείως αντικειμενικός. Δεν θα πήγαινα γιατί δεν είναι κάτι που με ιντριγκάρει”, εξηγεί και συνεχίζει: “Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα και σε αυτό νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο το πως βγαίνει προς τα έξω το MasterChef.

Αν ένας άνθρωπος που θέλει να γίνει μάγειρας, θέλει να αποκτήσει πραγματική και ουσιαστική γνώση, δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε ένα παιχνίδι μαγειρικής. Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, που για να είναι επιτυχημένο, οφείλει πρωτίστως να εξυπηρετεί την τηλεοπτικότητα. Δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα το τι θα μάθουμε.

Είναι ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός. Είναι ενδιαφέρον να ρωτήσουμε τους ανθρώπους που συμμετέχουν αν θα πήγαιναν σε έναν κανονικό διαγωνισμό που δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά”.

Αναφερόμενος στον Άκη Πετρετζίκη που αναδείχθηκε νικητής στο MasterChef που ήταν κριτής ο ίδιος είπε: “Να μην ξεχνάμε ότι ο Άκης είναι ένας πολύ εργατικός και φιλόδοξος άνθρωπος και είναι ίσως από τα ελάχιστα παραδείγματα ανθρώπων που έχουν βγει από την εκπομπή και έχουν κάνει πολλά πράγματα.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακολούθησε μόνο την τηλεοπτική πορεία. Ήταν για πολλά χρόνια στο Πρωινό και τα πράγματα που έκανε στην εστίαση ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άκης είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητα που πήρε από το παιχνίδι”.

Δείτε το βίντεο: