Γιάννης Παπαγιάννης: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ταλέντο»
Νέα

Γιάννης Παπαγιάννης: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ταλέντο»

Γιάννης Παπαγιάννης: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ταλέντο»

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης μίλησε στη σημερινή εκπομπή «Όλα Λάθος» και σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πιέσεις έτσι ώστε να μην ασκεί κριτική και συμπλήρωσε πως έχει δεχθεί απειλές, αλλά όχι σε ακραίο βαθμό.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Παπαγιάννης μίλησε και για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα. Για την Ελένη Μενεγάκη, ο δημοσιογράφος είπε: «Είναι αυτοδημιούργητο και ό,τι έκανε, το έκανε με σκληρή δουλειά. Κάποτε είχε πέραση, πρέπει να περάσει πίσω από τις κάμερες». Σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι δεν έχει ταλέντο στην παρουσίαση γιατί -όπως υποστήριξε- ό,τι και αν έκανε στην τηλεόραση, δεν έχει πετύχει.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μου λείπει από την τηλεόραση, αλλά -σε αντίθεση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- έχει ταλέντο». Επίσης, χαρακτήρισε τη Φαίη Σκορδά ως «δυνατή προσωπικότητα» και «πολύ ωραία παρουσία». Τέλος, για τον Νίκο Μουτσινά είπε ότι είναι «το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς».

Δείτε τη συνέντευξή του