Γιάννης Σπαλιάρας: «Μέσα στο Survivor έκανα πολλές σκέψεις για οικογένεια»
Νέα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μέσα στο Survivor έκανα πολλές σκέψεις για οικογένεια»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μέσα στο Survivor έκανα πολλές σκέψεις για οικογένεια»

Τι αποκάλυψε για το Netflix και τις παραγωγές που έχει συμμετάσχει;

Για την εμπειρία που έζησε στο Survivor, το ενδεχόμενο να έμπαινε στο All Star Survivor, αλλά και τις παραγωγές που συμμετείχε στο Netflix μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε πως στον Άγιο Δομίνικο σκέφτηκε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας οικογένειας.

«Γενικά ως άνθρωπος είμαι αυθόρμητος και δεν έχω παγιδευτώ στην εικόνα μου. Ίσως κάποιες φορές να παραείμαι αυθόρμητος. Περισσότερο πρέπει να κρινόμαστε από τις πράξεις, παρά από τα λόγια μας. Όλοι ξέρουν αν είμαι αληθινός κι αν έχω ήθος. Δεν έχω γενικά παράπονα. Από το Survivor και μετά έχουμε πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Δεν αισθάνομαι ότι έχω παράπονο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μιλώντας για το Survivor ανέφερε: «Το Survivor έδωσε σε όλους μεγάλη ώθηση. Δεν κέρδισα το να με αναγνωρίζουν, αλλά την αγάπη του κόσμου. Στο Survivor τσακωνόμασταν για ανόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο All Star του Survivor. Θα το συζητούσα. Είναι μια τρομερή εμπειρία το Survivor. Είναι σημαντικό γιατί μαθαίνεις τα όριά σου και τον εαυτό σου. Οι πιο δύσκολες μέρες ήταν αυτές που δεν είχαμε αγωνίσματα. Μετά από αυτήν την εμπειρία ξοδεύω τον χρόνο μου πιο εποικοδομητικά και δεν πετάω πια εύκολα φαγητό».

Και συνέχισε: «Μέσα στο Survivor έκανα πολλές σκέψεις για οικογένεια. Για εμένα ήταν και μια χρονική στιγμή που λίγο πριν είχα χάσει τον πατέρα μου και τα σκεφτόμουν όλα αυτά».

Τέλος, μιλώντας για τις παραγωγές του Netflix είπε: «Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Το Μεξικό είναι πολύ όμορφη χώρα και τα γυρίσματα ήταν μεγάλη εμπειρία και εξέλιξη για εμένα. Τελείωσα από το Μεξικό, ήρθα στην Ελλάδα και μετά πήγα στο Ιράν. Ο ρόλος ήταν στα ισπανικά και μελέτησα αρκετά».