Γιάννης Σπαλιάρας: Το νέο ξέσπασμα του ηθοποιού για τις 4.000 γυναίκες
Νέα

Γιάννης Σπαλιάρας: Το νέο ξέσπασμα του ηθοποιού για τις 4.000 γυναίκες

Γιάννης Σπαλιάρας: Το νέο ξέσπασμα του ηθοποιού για τις 4.000 γυναίκες

Ένα ρεπορτάζ στο “Καλύτερα δε γίνεται!” και τα σχόλια που ακολούθησαν στάθηκαν αφορμή

Ένα ρεπορτάζ για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τα όσα έχουν συμβεί με την περιβόητη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες, αλλά και την απάντηση του Γιάννη Βίτσα (του δημοσιογράφου που είχε πάρει την επίμαχη συνέντευξη) παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Καλύτερα, δε γίνεται!”.

Αμέσως μετά, η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της σχολίασαν το γεγονός και το αν η δήλωση περί 4.000 γυναικών βοήθησε τον ηθοποιό στην καριέρα του.

“Καλό του έχει του Σπαλιάρα, δεν του έχει κάνει κακό το 4.000”, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

“Όταν ειδικά ο ίδιος το προωθεί, δεν μπορείς να λες μετά κοψ’ το και μην το λέτε”, είπε ο δημοσιογράφος για την επίμαχη δήλωση.

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης έκανε νέο ξέσπασμα μέσω των Social media, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αποκαταστήσει τη μακροχρόνια καριέρα του, η οποία, φυσικά, δεν στηρίζεται σε καμία δήλωση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα

“Η επιμονή κάποιων ότι μια καριέρα 25 χρόνων που δεν βασίστηκε σε σκάνδαλα, σχέσεις και ξεκινάει από το 1995 ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με διεθνείς καμπάνιες δίπλα σε George Clooney (Fila sunglasses world campaign) και διεθνή εξώφυλλα (ιταλικό men’s health) περάσματα από δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ στην Ελλάδα, ταινίες, video clip, διαφημιστικά, εκατοντάδες φωτογραφήσεις και πασαρέλες βασίστηκε σε μια δήλωση του 2015 με έκαναν να αναρωτιέμαι και να γκουγλάρω τον εαυτό μου…

Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι είναι μελανό σημείο στην καριέρα μου γιατί κάποιοι βρίσκουν πάτημα και λένε ότι είμαι μόνο αυτό…

Σε λίγο θα μας πουν ότι και τα δυο διεθνή σίριαλ που έπαιξα ότι προέκυψαν από την δήλωση…

Με πολύ αγάπη στην πατρίδα Spal”, έγραψε χαρακτηριστικά, ποστάροντας ταυτόχρονα μία φωτογραφία από τη Wikipedia με το βιογραφικό του.

https://www.instagram.com/p/B7yK5gAl4ut/

Τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή:

https://streamable.com/28ucu