Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να πω»
Νέα

Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να πω»

Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να πω»

Τι είπε για την ανάγκη του για ψυχοθεραπεία

Για τις ακρότητες που έχει κάνει στη ζωή του, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη γνωριμία με την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη και την οικογένειά του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Αναφερόμενος αρχικά στη συγγένειά του με τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision, τη Stefania, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Η μητέρα της με τον πατέρα μου είναι πρώτα ξαδέλφια. Δεν την γνώριζα τη Στεφανία. Πέρσι που έκανα διακοπές στον Έβρο έμαθα ότι έκανε καριέρα στην Ολλανδία και είχε κερδίσει το Voice στα 14 της χρόνια. Λέω “θέλω να τη γνωρίσω” και η μητέρα μου πήρε τηλέφωνο τη δική της και γνωριστήκαμε. Είδα ένα πλάσμα φρέσκο και ζωντανό, με πάθος για τη ζωή. Γνωριστήκαμε και επικοινωνούμε συχνά»

Αναφερόμενος στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική είπε: «Όταν μπήκα στη δραματική σχολή δεν ήμουν σίγουρος εάν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Άλλαξα πάρα πολλά όμως στη ζωή μου. Έφτασα στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω».

«Αδρεναλίνη είχα από μικρό παιδί. Είναι από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζει. Με εξιτάρει και είμαι ποτισμένος με αυτήν. Γι’ αυτό και κάνω extreme sports», αποκάλυψε.

Και συνέχισε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν: «Είχα κάνει άπειρες δουλειές μέχρι να μπω στη δραματική σχολή. Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι, promotion σε προφυλακτικά και σερβιέτες, promotion σε τσιγάρα, barman, σερβιτόρος. Είναι τόσα πολλά που τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς να δουλεύω».

https://streamable.com/g66lm0

Έπειτα αποκάλυψε: «Έχω μια τάση αυτοκαταστροφής μερικές φορές. Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος, ο οποίος διψάει να ζήσει και μπορείς να ζήσεις στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα».

«Έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ και μιλάμε. Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό όπου υπήρχαν δυσκολίες στα σπίτια. Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά και αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα, με ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ταξίδια», συνέχισε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου όμως προχώρησε και σε μια μια προσωπική εξομολόγηση: «Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι τώρα να τις πω. Ήμουν λίγο punkies, ένα τσογλανάκι το οποίο θα έκανε τη βλακεία του. Η αλήθεια είναι όμως πως πολύ γρήγορα το ξεπέρασα αυτό και το είδα αλλιώς. Σε όλο αυτό με βοήθησε η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου, δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία που κάνει: «Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 23 μου. Τώρα είμαι 47 χρόνων. Το ξεκίνησα για να κατευνάσω λίγο τα πνεύματα, αλλά τελικά κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου και αν μπορέσω να τον αλλάξω».

https://streamable.com/65ecp3