Γιάννης Στάνκογλου: «Στα 16 μου ήθελα να τα φτιάξω με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο στον Έβρο, εκείνη ήθελε να μου δώσει την κόρη της»
Νέα

Γιάννης Στάνκογλου: «Στα 16 μου ήθελα να τα φτιάξω με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο στον Έβρο, εκείνη ήθελε να μου δώσει την κόρη της»

Γιάννης Στάνκογλου: «Στα 16 μου ήθελα να τα φτιάξω με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο στον Έβρο, εκείνη ήθελε να μου δώσει την κόρη της»

Όσα είπε στον Θάνο Αλεξανδρή

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στον Θάνο Αλεξανδρή στο podcast «Αυτή η νύχτα μένει» στο pod.gr, «ένα είδος συλλεκτικό, έναν άνδρα παλαιάς κοπής», όπως τον χαρακτήρισε.

Ο σεβαστός δήμαρχος Χρήστος Αναγνώστου της σειράς του Alpha μίλησε για τη σχέση του με τη νύχτα, τα τραγούδια που προτιμά αλλά και τη σχέση του με τον συμπρωταγωνιστή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο: «Είναι πολύ ωραία η αγάπη του κοινού. Να, καθόμασταν με τον Βασίλη (Mπισμπίκη) και ενώ ήμασταν σε μια τρυπούλα, ένα μαγαζάκι κρητικό και περνούσε ο κόσμος με τα αυτοκίνητα και μπαπ τα κινητά. Μπορεί κάποιες φορές να γίνεται κουραστικό αλλά δεν μπορείς να μην το υπολογίσεις».

«Ο Μπιμπίκης είναι καταξιωμένος εδώ και χρόνια, δεν έχει ανάγκη τη Δέσποινα και την κοπέλα του» τόνισε ο Θάνος  Αλεξανδρής σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται ο ηθοποιός.

«Ξέρω τον Βασίλη πριν από τη Δέσποινα και ξέρω πολύ καλά πώς είναι ο Βασίλης» είπε ο ηθοποιός.

«Έχει μεγάλη απήχηση η σειρά, το βλέπει πολύς κόσμος ειδικά από το Γενάρη και μετά. Όταν πηγαίνω στην κρεαταγορά όπου ψωνίζω κρέατα και μου λένε όλοι “τι μας κάνετε μας κρατάτε ξύπνιους μέχρι τη μία και μετά ξυπνάμε στις τέσσερις”», ενώ αποκάλυψε «έρχονται συνταρακτικά πράγματα, κάποια δεν τα περιμένεις κιόλας».

«Με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα Φιλιώτου, η σκηνοθέτις μας, και μου είπε αυτή είναι η ιδέα. Εγώ ήξερα τη δουλειά σου – το βιβλίο δεν το είχα διαβάσει, το διάβασα αμέσως μετά – είχα δει την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, έχω συνεργαστεί δυο φορές μαζί του και τον εκτιμούσα πολύ. Καταρχήν, χάρηκα πάρα πολύ με την εποχή αυτή γιατί την ήξερα, ήμουν στην προ εφηβεία/εφηβεία. Όλα αυτά που γράφεις κι εσύ στο βιβλίο, τα έζησα μετά από 6-7 χρόνια πια. Πηγαίναμε σε ρεμπετάδικα, σε μαγαζιά που δεν τα λες σκυλάδικα, αυτά τα μπαρ, τα ιμιτασιόν σκυλάδικα που παίζανε λαϊκή μουσική. Ενώ ήμουν πανκ, ήμουν ροκ, καταλάβαινα το πόσο κοντά είναι αυτά τα είδη με κάποιο τρόπο, γιατί είναι όλα λαϊκά. Και αυτό μου άρεσε. Αυτή τη μουσική ακούω πάντα, ακούω και κλασσική αλλά νιώθω πολύ κοντά όταν θα ακούσω κάποιο στίχο που θα μου μιλήσει στην καρδιά» είπε.

Μιλώντας  για την εφηβική του ηλικία και τη σχέση του με τη νύχτα, μίλησε για την «καψούρα» του στα 16 με μια τραγουδίστρια.

«Δεν τα έφτιαξα, θα θελα να τα φτιάξω μαζί της,  ήθελε να μου δώσει την κόρη της. Ήμουν στον Έβρο που κατάγομαι όπου ανά 5 χωριά υπήρχε κι ένα σκυλάδικο.

Πηγαίναμε με τους φίλους μου και είχα πάθει τρέλα με την τραγουδίστρια. Πέρνανε μεγάλο μπουκάλι. Τότε πίναμε κάσα μπύρα. Καφέ φραπέ έπινα 13 τη μέρα.

Βέβαια είχα σουρώσει  για την γκόμενα και της μίλαγα στο μπαρ.

Όταν ήμουν στη δραματική ήμουν ερωτευμένος με τη Μελίνα Κανά. Καθόμουνα μόνος μου στο μπαρ κι έπινε κι εκείνη το ποτάκι της. Ήμουν 30ρης. Της το είπα μετά από 15 χρόνια σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Έδωσε μια μούντζα  στον εαυτό της.

Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, προτιμώ τις χορεύτριες» αποκάλυψε.

«Κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω  στα σκυλάδικα. Για τον Μητροπάνο πήγαινα και πέντε φορές. Κι έλεγα πώς γίνεται να τραγουδάει έτσι» είπε.

Μοιράστηκε με τον Θάνο τα αγαπημένα του τραγούδια, «Θα ανέβω και θα τραγουδήσω», «Σώσε με».