Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ρατσιστής, έχω κάνει αγωγές»
Νέα

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ρατσιστής, έχω κάνει αγωγές»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ρατσιστής, έχω κάνει αγωγές»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την περίοδο που ορισμένα Μέσα τον χαρακτήρισαν «ρατσιστή», αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την επιστροφή του, αλλά και την κόρη του.

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που το αγάπησα πολύ από παιδάκι. Βλέπω λοιπόν πράγματα, ενημερώνομαι, αλλά δεν μπορώ τη fake δημοσιογραφία. Μερικές φορές οι άνθρωποι της τηλεόρασης μου έχουν φερθεί άσχημα, όχι κάνοντας κάτι άσχημο, αλλά ξεχνώντας πράγματα που έχουν συμβεί», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και συνέχισε:

«Έχω πολλές προτάσεις και κάποιες έχω αρνηθεί. Θα κάνω τηλεόραση από τον Ιανουάριο και μετά».

Όσο για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Έχω γράψει τραγούδι για την κόρη μου. Η Ελεονώρα είναι ένας υψηλών διαστάσεων καλλιτέχνης και δεν ντρέπομαι να το πω. Ένας άνθρωπος που ψάχνει, αγωνιά και χαίρεται με αυτό που συμβαίνει».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν κατά του:  «Δεν είμαι ρατσιστής και μάλιστα ασχολούμαι σχεδόν θεσμικά με τον κοινωνικό ρατσισμό. Τώρα αυτή η ηλιθιότητα που έγινε και με κρέμασαν στα μανταλάκια, έχω κάνει αγωγή. Δεν θα σταματήσω ποτέ να υπερασπίζομαι τη μοναδικότητα. Όσο για το αν τα έχω πάρει, δεν τα έχω πάρει ποτέ. Τα περισσότερα διαφημιστικά που έχω κάνει είναι ανταποδοτικά, δίνω τρόφιμα και υλικά σε ιδρύματα».