Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ναταλάκι ίδια γενιά είμαστε, δεν είχες ιδέα ποιοι ήταν οι BTS”
Νέα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ναταλάκι ίδια γενιά είμαστε, δεν είχες ιδέα ποιοι ήταν οι BTS”

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ναταλάκι ίδια γενιά είμαστε, δεν είχες ιδέα ποιοι ήταν οι BTS”

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με αφορμή το Νοτιοκορεάτικο συγκρότημα BTS και τα σχόλια της εκπομπής την περασμένη εβδομάδα, έδωσαν από το “Ευτυχείτε”. Μετά την τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην έναρξη της Δευτέρας, απάντηση στην κριτική της Ναταλίας Γερμανού έδωσε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ισχυρίστηκε πως η παρουσιάστρια του ALPHA προσποιήθηκε πως γνώριζε τους BTS, μόνο και μόνο για να ασκήσει κριτική στην εκπομπή του OPEN.

Τα επικριτικά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού

Λίγο μετά το σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της σχετικά με τους BTS και το γεγονός πως δυο από τα μέλη της μπάντας βρέθηκαν στη λίστα με τους 100 ομορφότερους άνδρες στον κόσμο, η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση και εκτός από την Κατερίνα Καινούριου άσκησε κριτική και στον DJ Pitsi.

“Τα σχόλια ήταν κάπως… πώς να τα αποκαλέσω τώρα; Δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής εν έτει 2019, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Βυζάντιο” είπε κατηγορηματικά μετά το βίντεο που παρακολούθησε από την εκπομπή. “Από πού και ως πού ο Dj Pitsi θα μου πει εμένα τη γνώμη του για ένα συγκρότημα το οποίο έχει βγει εξώφυλλο στο TIME, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, έχουν συνεργασία με τη UNICEF; Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Αν ήταν ελληνικό συγκρότημα θα το έκαναν αυτό το σχόλιο;” πρόσθεσε.

Μάλιστα, όταν η συνεργάτης της ανέφερε πως η εκπομπή προτίθεται να προβάλει αφιέρωμα στους BTS, εκείνη πρότεινε: “Ιδανικά εγώ θα έλεγα να αντικατασταθούν τα “Διλήμματα” για μία εβδομάδα και επί 20 λεπτά κάθε μέρα να παίζουν ένα αφιέρωμα στους BTS. Και να μη συμμετέχει ο Dj Pitsi στο αφιέρωμα παρακαλώ αν δεν μάθει απέξω τα τραγούδια τους” τόνισε με δηκτικό τρόπο η παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”.

https://streamable.com/cui0q

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το θέμα και από το twitter όπου έγραψε το εξής:

Δριμύ κατηγορώ από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, παίρνοντας το λόγο το πρωί της Δευτέρας, υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός: “Δεν δέχομαι να με αμφισβητεί κανένας Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός. Δεν είχε ιδέα τι είναι η K-pop και ποια είναι τα 3 συγκροτήματα. Λυπάμαι πολύ Ναταλία Γερμανού” είπε και εξήγησε πως η αντίδραση της παρουσιάστρια ήρθε κατά τη γνώμη του, επειδή το θέμα αναπαράχθηκε κατά κόρον στο twitter. “Ναταλάκι ίδια γενιά είμαστε, μην κοροϊδευόμαστε, δεν είχες ιδέα ποιοι ήταν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο στιχουργός, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν πρέπει να κατηγορούμε τον DJ Pitsi ως εύκολο στόχο γιατί είναι ανέντιμο.

Λίγο αργότερα μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως το δεύτερο κύμα επίθεσης που δέχθηκε το πάνελ της εκπομπής οφείλεται στη Ναταλία Γερμανού, η οποία μέσα από την εκπομπή της “αναζωπύρωσε” το θέμα.

Η αντίδραση της Καινούργιου

Σε πιο ήρεμο κλίμα εξέφρασαν την άποψή τους για το γεγονός η Κατερίνα Καινούργιου και Έλενα Πολυκάρπου, που έδειξαν όμως την ενόχλησή τους για όσα ειπώθηκαν από τη Ναταλία Γερμανού.

Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως είχε προγραμματισμένη συνέντευξη την οποία ακύρωσε η Ναταλία Γερμανού, ενώ τόνισε πως αυτή είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου από την παρουσιάστρια του “Καλύτερα Δε Γίνεται!” μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αφού είχαν προηγηθεί κάποια σχόλια σχετικά με την Ιωάννα Μπέλλα. Ερωτηθείσα, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου αν έχει θυμώσει με τη Ναταλία Γερμανού είπε πως μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ίδια, αλλά την ενόχλησαν περισσότερο τα re-tweet της εναντίον της.

Τέλος, εξήρε τη στάση συναδέλφων της, λέγοντας πως η  Δέσποινα Καμπούρη, δημοσιογράφοι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά και άλλοι, της είπαν να μην στεναχωριέται. “Μπορεί να πάθω όσα μου έλεγαν, καρκίνο, να σκοτωθώ, δεν πειράζει Ναταλία μου, οι BTS να είναι καλά” είπε κλείνοντας.