Γιατί απομακρύνεται η Μελίτη από τη Μαρίνα και τι θα συμβεί στο πάρτι της Βίκυς;
Νέα

Γιατί απομακρύνεται η Μελίτη από τη Μαρίνα και τι θα συμβεί στο πάρτι της Βίκυς;

Γιατί απομακρύνεται η Μελίτη από τη Μαρίνα και τι θα συμβεί στο πάρτι της Βίκυς;

Η μικρή Μελίτη απομακρύνεται από τη Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Ρενάτα είναι έγκυος στο «Έλα στη θέση μου» και το πάρτι της Βίκυς και της Άννας θα πάρει άλλη τροπή στην «Επιστροφή».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Το τροχαίο του Σταύρου κλονίζει τη μικρή Μελίτη, που δεν θέλει να τον αποχωριστεί και έτσι αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα, που συνειδητοποιεί πως η Λίλιαν είναι αποφασισμένη να πάρει μακριά την κόρη της. Απροσδόκητη σύμμαχός της στο να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σταθεί η Κάτια…

Την ίδια στιγμή, η αναχώρηση της Ρίας, δημιουργεί αναταράξεις, ενώ το αδιέξοδο στη σχέση του με τη Μάρθα, σπρώχνει και τον Φώτη να φύγει, αναζητώντας φιλοξενία στο σκάφος του Μιχάλη για λίγο καιρό. Η εξέλιξη αυτή, προβληματίζει τη Μαρίνα, που έχει εδώ και καιρό προσέξει την περίεργη ατμόσφαιρα που υπάρχει στη σχέση της Μάρθας με τον Φώτη.

Η έκπληξή της, όμως, θα είναι μεγάλη, όταν θα συναντήσει τον Φώτη στο μόνο μέρος που δεν περίμενε να τον δει…

«Έλα στη θέση μου»

Το νέο της εγκυμοσύνης της Ρενάτας γεμίζει χαρά τον Αχιλλέα. Η κατάσταση της υγείας της Ρενάτας όμως, αναγκάζει τον Αχιλλέα και την Αιμιλία να της κρύψουν την αλήθεια.

Ο Μίμης μιλά έξω από τα δόντια στην Μίκα, η οποία αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία για να λυθεί η κόντρα της με την Φαίη.

Η Σύλβια κινδυνεύει από την Πέπη Μπούκουρα, που στέλνει έναν άντρα με άγριες διαθέσεις στην έπαυλη για να τη συνετίσει.

Η Φαίη είναι ένα βήμα πριν πείσει τον Αντρέα να συμμαχήσουν ξανά. Θα καταφέρει ο Ζούβας να γλιτώσει την Σύλβια από τον κίνδυνο; Θα φανεί ψύχραιμος ο Αχιλλέας μπροστά στην Ρενάτα; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης σε ένα δείπνο έκπληξη που του ετοίμασε η Μίκα με καλεσμένη τη Φαίη;

«Η επιστροφή»

Η Δανάη μαθαίνει την αλήθεια για την Αθηνά και σοκάρεται, ενώ ο Παύλος επηρεασμένος απ’ την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με την Δανάη.

Παράλληλα η Έλενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, ενώ αντίθετα ο Πέτρος φαίνεται να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα.

Την ίδια ώρα ο Γιάνναρης ανακρίνει τον Στέφανο για την σχέση του με την Αθηνά, ενώ ο Νικήτας εξακολουθεί να έχει δεύτερες σκέψεις για τις υπογραφές με το τραστ.

Η Βίκυ και η Άννα αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή στο σπίτι τους και ν’ αρχίσουν με αυτόν τον τρόπο την καινούρια τους ζωή.

Έτσι το ίδιο βράδυ υποδέχονται τους Κορωναίους, έτοιμες να κάνουν ειρήνη μαζί τους, όμως, ο Λευτέρης έχει άλλη άποψη…