Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα. Μέσα στα όνειρά μου είναι να κάνω οικογένεια και παιδιά»
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα. Μέσα στα όνειρά μου είναι να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα. Μέσα στα όνειρά μου είναι να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Γιατί δεν έχουμε γνωρίσει κάποια κοπέλα του και ποιες θεωρεί ωραίες Ελληνίδες; Όσα είπε στον Θέμη Γεωργαντά

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος του After Dark και του Θέμη Γεωργαντά σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μετά από καιρό.

«Η αναγνωρισιμότητα συνέβη στα 35 μου. Έρχονταν προτάσεις από παντού. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό στοιχείο της νίκης στο  Survivor, η επαφή με τον κόσμο» είπε για τη ζωή μετά το ριάλιτι.

Η συμμετοχή μου στο “Τατουάζ” ήταν ρίσκο. Ήταν μεγάλο το βάρος από όλες τις πλευρές. Με βοήθησε πολύ ο Αντρέας Γεωργίου με την πρότασή του να συμμετέχω σε αυτό το βαθύ επάγγελμα. Ακόμα και τον εαυτό σου να υποδύεσαι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Σαν επάγγελμα μου άρεσε πάρα πολύ και χαίρομαι για την επιλογή μου τότε» είπε για τη συμμετοχή του σε σειρές και σε ταινίες.

«Εάν μου δοθεί η ευκαιρία θα συνεχίσω να το κάνω γιατί ήταν μια χρήσιμη περίοδος ο Covid για πράγματα που δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ. Προσπαθώ να εμπλουτίσω τον εαυτό μου με τα στοιχεία που συζητάμε για τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει

Συζητάμε εδώ και 8 μήνες για ένα σενάριο που έχει ενδιαφέρον. Είναι κάτι που έχει κάνει με ένα σίριαλ και σίγουρα πάμε να το δούμε και δουλεύοντας. Θα εξαρτηθεί εάν θα είναι την επόμενη σεζόν γιατί δεν είναι απλό.Γι’ αυτό και έχω φτάσει και δεν έχω λάβει μέρος εδώ και έναν χρόνο σε σειρά γιατί προετοιμάζομαι» είπε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Μίλησε και για την πρόταση να είναι ο πρώτος Βachelor.

«Είχαμε ραντεβού να συζητήσουμε μια πρόταση στον ΑΝΤ1 και ήταν το Bachelor γιατί μου είπαν ότι είναι κοντά σε μένα αυτό που θα συζητήσουμε. Δεν είναι κοντά σε εμένα αυτό το project. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα και χαίρομαι και για αυτήν την απόφαση εκείνη την περίοδο. Σταμάτησε εκεί η συζήτησή μας τότε».

«Αν δεν τραβούσε το “Τατουάζ” θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να συζητήσω άλλα πράγματα» είπε.

Η δημιουργία οικογένειας και οι σχέσεις

Με αφορμή τον «Φύλακα Άγγελο» τον οργανισμό που έχει ιδρύσει για τα κακοποιημένα παιδιά, είπε:

«Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα. Μέσα στα όνειρά μου, είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, είναι να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό στις ανθρώπινες σχέσεις προκύπτει. Πρέπει να αισθανθείς να το κάνεις» είπε.

Γιατί όμως δεν έχουμε γνωρίσει κάποια κοπέλα του;

«Το να γνωρίσεις μαι κοπέλα και να πάτε για φαγητό δεν είναι τόσο απλό όταν “παρακολουθείσαι” από παντού και αναπαράγεται με κάθε τρόπο.

Νομίζω στο σκεπτικό μου να μην επικοινωνείται κάτι τέτοιο είναι από σεβασμό στην κοπέλα αλλά και το δικαίωμα που θέλω να έχει από τη δική της πλευρά να μείνει για μας.

Δεν ρωτήθηκε από όλους αυτούς που αναπαράγουν αν η κοπέλα αυτή θέλει. Το να συμβιώνεις με έναν άνθρωπος είναι δύσκολο από μόνο του, μην το κάνουμε πιο δύσκολο, είναι σπουδαίο πράγμα».

Το εξομολογητήριο του Ντάνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε φυσικά στο Εξομολογητήριο.

Σεξ, θάλασσα και χρήματα, με τι σειρά τα έβαλε; «Σεξ πρώτο, θάλασσα, τα χρήματα τελευταία».

Τι προσέχει σε μια γυναίκα; «Μου αρέσουν πολύ τα δάχτυλα στα πόδια μιας γυναίκας αλλά και η μυρωδιά».

Πόσες φορές σκέφτηκε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο; «Δύο σίγουρα. Δεν ήθελα να φύγω επειδή δεν την πάλευα αλλά επειδή είχα αφήσει πίσω την επιχείρησή μου. Είχα πει ότι θα πάω σε μια βδομάδα. Κανά δυο φορές που τα πράγματα στα αποτελέσματα ήταν περίεργα σκέφτηκα να φύγω με τα πόδια. Το πρόβλημά μου ήταν ότι ήμουν πολύ μακριά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω».

«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι. Φοβάμαι μην βλάψω κάποιον».

«Θαυμάζω τη μάνα μου γιατί είναι ακούραστη».

«Είναι πολλές οι ωραίες Ελληνίδες. Και η Τόνια Σωτηροπούλου και η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Κορινθίου και η Ναταλία Γερμανού, μπορώ να σου λέω μέχρι αύριο» είπε.