Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα και πραγματικά δεν ήξερα γιατί να μου δοθούν αυτά τα χρήματα»
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα και πραγματικά δεν ήξερα γιατί να μου δοθούν αυτά τα χρήματα»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα και πραγματικά δεν ήξερα γιατί να μου δοθούν αυτά τα χρήματα»

Ο Ντάνος αποκάλυψε ότι απέρριπτε προτάσεις που του δίνονταν πολλά λεφτά χωρίς λόγο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

«Καθοδηγητής είναι το ένστικτό μου. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός γιατί κάποια πράγματα επικοινωνούνται. Είμαστε άνθρωποι που θα κάνουμε και λάθη. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δείξει ότι θα τολμήσω κάτι καινούριο».

Ερωτηθείς για τα «θέλω» του, ανέφερε πρώτα απ’ όλα τη θάλασσα και το νησί του, τη θάλασσα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποκριτική, που ήταν ένα νέο εγχείρημα για εκείνον καθώς δεν είχε ξανασχοληθεί.

«Ήταν απότομο, αποφάσισα να το κάνω αυτό δουλεύοντας ταχύρρυθμα πάνω στον ρόλο, με απόλυτο σεβασμό στον χώρο και τους επαγγελματίες του» είπε για το «Τατουάζ».

«Πάει καιρός από την τελευταία μου συμμετοχή σε σειρά. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει για μια παραγωγή. Σίγουρα αυτό που μπορώ να κάνω για μένα και το οποίο κάνω είναι να με βελτιώσω και δουλεύω πάνω στον εαυτό μου πάρα πολύ» είπε και προανήγγειλε επέκταση της συνεργασίας του σε project που ελπίζει να δουν οι υπεύθυνοι παραγωγών για να του προτείνουν ρόλο.

«Ελπίζω να εμπνευστεί κάποιος από τη δουλειά μου και να πάμε σε κάτι εμπνευσμένο».

Μιλώντας για τις προτάσεις που του έχουν γίνει είπε:

«Καταρχήν, οποιοσδήποτε αποφασίσει να κάνει κάτι που δεν είναι του αντικειμένου του για τα χρήματα αυτός ξέρει τις ανάγκες του και είναι δύσκολες εποχές.

Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα και πραγματικά δεν ήξερα γιατί αυτά τα χρήματα να μου δοθούν χωρίς να γνωρίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος.

Σκέφτηκα ότι δεν θα αισθανόμουν καλά να το κάνω. Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά μέσα στις συνεργασίες μου. Δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα».

Μίλησε για το ίδρυμα «Φύλακας Άγγελος», μια πρωτοβουλία δική του και κάποιων φίλων, που αφορά τα κακοποιημένα παιδιά. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος, οι φορείς που συνεργάζονται με το ίδρυμα δημιουργούν χώρους μέσα σε δικαστικά μέγαρα, όπου φιλοξενούνται παιδιά.

Αποκάλυψε πως σύντομα θα εγκαινιασθεί ένας νέος χώρος φιλοξενίας των παιδιών στη Λάρισα, ενώ σκοπός είναι να δημιουργηθούν και άλλοι. Μάλιστα, πρόκειται να διοργανωθεί σύντομα ένας φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας,υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά,του δημάρχου Γιάννη Μώραλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη στήριξη του ιδρύματος. Πρόκειται για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του ιδρύματος και θα διεξαχθεί μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας «Φίλων Ντάνου», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».