Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι αποκάλυψε για το σήριαλ «Εζέλ»;
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι αποκάλυψε για το σήριαλ «Εζέλ»;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι αποκάλυψε για το σήριαλ «Εζέλ»;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή, ενώ είναι στον “αέρα”το τι συμβαίνει με τη νέα σειρά «Εζέλ» , παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη.

«Κάναμε κάποια πράγματα, κάναμε συζητήσεις και με τον κύριο Αρβανίτη και με τον κύριο Καραγιάννη. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει και το καστ το έχουν αναλάβει οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και ξέρουν καλύτερα από εμένα. Είναι τιμή για εμένα να μου προταθεί αυτός ο ρόλος, τώρα αν θα γίνει και πότε δεν το ξέρω…», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

«Όταν ήμουν στη Σκιάθο, είχε έρθει ένα ηθοποιός και σε συζήτηση που κάναμε με είχε ρωτήσει αν θα με ενδιέφερε να παίξω στον κινηματογράφο. Του απάντησε “Έτσι όπως είμαι, με τα θαλάσσια σπορ δεν νομίζω” και μου απάντησε “δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται”. Αυτό έγινε πριν από δύο χρόνια και ο άνθρωπος ήρθε και με βρήκε και μου το θύμισε. Το σκέφτηκα για την ταινία γιατί είναι κάτι καινούριο για μένα. Έπρεπε να δω τι ήθελε, όμως είναι μια ταινία έχει πολύ καλό σενάριο και πολλά εφέ».