Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το “όχι” μου στο Survivor All Star είναι από τον Σεπτέμβριο» – «Όσο πέρναγε ο καιρός άλλαζε, το αγωνιστικό λιγόστευε»
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το “όχι” μου στο Survivor All Star είναι από τον Σεπτέμβριο» – «Όσο πέρναγε ο καιρός άλλαζε, το αγωνιστικό λιγόστευε»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το “όχι” μου στο Survivor All Star είναι από τον Σεπτέμβριο» – «Όσο πέρναγε ο καιρός άλλαζε, το αγωνιστικό λιγόστευε»

Λίγο πριν τον δούμε στη «Γη της ελιάς» μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την προσωπική του ζωή στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την επερχόμενη είσοδό του στη μυθοπλασία, στη νέα του συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου.

«Δεν έφυγα ποτέ μακριά από τον κόσμο, αντιθέτως από τα πράγματα που έκανα είναι να πάω στο νησί μου, ποτέ δεν αρνήθηκα να πω ένα γεια ή να φωτογραφηθώ με τον κόσμο.

Με τον κόσμο και σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει ειλικρίνεια που δίνει διάρκεια. Οπωσδήποτε κάθε χρόνο το ενδεχόμενο που άφηναν άλλοι να συμμετέχω στο παιχνίδι οπωσδήποτε συνέβαλε στη φήμη μου.

Αυτό που γνωρίζεις για μένα μέσα από την τηλεόραση είναι αλήθεια».

Γιατί δεν ήθελε να ξανακάνει το Survivor;

«Δεν θα ήμουν άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα την πρώτη χρονιά.

Ζορίστηκα κάποιες φορές, από ένα σημείο και μετά μου άρεσε, η θάλασσα, τα παιχνίδια.

Ανεξάρτητα από τη Γη της ελιάς, το όχι μου ήταν από τον Σεπτέμβριο από μένα. Σίγουρα προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ  για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική.

Μπορεί να ειπώθηκε και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος θα ήθελε να είμαι εκεί, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπάω γιατί όσο πέρναγε ο καιρός άλλαζε και για τον αυθορμητισμό που δεν υπήρχε αλλά και το αγωνιστικό που όλο λιγόστευε» ανέφερε.

«Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να γνωστοποιώ τι κάνω στην ζωή μου την προσωπική. Συνήθιζεται να εικάζεται ότι είσαι με έναν άνθρωπο όταν είσαι σε έναν δημόσιο χώρο. Το τι μπορεί να είσαι παρέα με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι χίλια πράγματα. Ας μείνουμε σε αυτό».

Ο ρόλος του στη «Γη της ελιάς»

Στην συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και την συμμετοχή στην σειρά «Τατουάζ».

«Ήταν, σίγουρα, τότε ένα ρίσκο, περισσότερο από οτιδήποτε γιατί συμμετείχα σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα, κι έχω κάνει και πράγματα, τα οποία σίγουρα θα με βοηθήσουν σε αυτή την συνεργασία».

Για την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ανέφερε: «Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται».

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα».

«Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είπε για μία πιθανή συμμετοχή σε θεατρική παράσταση.