Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν θα παρουσιάσει το Survivor και τη «Φάρμα»
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν θα παρουσιάσει το Survivor και τη «Φάρμα»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν θα παρουσιάσει το Survivor και τη «Φάρμα»

Τι είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το όνομά του έχει ακουστεί σε διάφορα projects το τελευταίο διάστημα και κυρίως στο κομμάτι της παρουσίασης. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε αν θα παρουσιάσει το Survivor και αν του έχει γίνει πρόταση για τη «Φάρμα», αλλά και για guest εμφάνιση στη σειρά του ANT1 «Παρουσιάστε».

«Δεν προχώρησε η συζήτηση για το Survivor, οπότε δεν έγινε και κάποιο ραντεβού. Δεν ξέρω αν θα γίνει το project, αλλά δεν θα γίνει σε συνεργασία με εμένα. Δεν έχει να κάνει με τη συμπαρουσίαση συγκεκριμένα. Είναι ένα καινούργιο πράγμα για εμένα και θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που θα αφορούσε ένα project που θα αισθανθώ ότι μπορώ να το υποστηρίξω και πάντα με συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν μου έγινε πρόταση για τη σειρά “Παρουσιάστε”. Είναι θετικό το κλίμα με τον ANT1, αλλά είναι πολύ γενικό και δεν είναι συγκεκριμένο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση ούτε για τη “Φάρμα”, ούτε για το “Παρουσιάστε”».

Τέλος, μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέφερε: «Να πω ότι ειπώθηκε αν θα το κάνω εγώ ή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεν μου άρεσε που ήταν ή εγώ ή αυτός. Εγώ θα το έκανα στην περίπτωση που δεν είχε έναν παρουσιαστή και κάτω από προϋποθέσεις. Ο Γρηγόρης είναι ο άνθρωπος που το έχει παρουσιάσει. Έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο και δεν ταιριάζει να είναι μαζί τα ονόματά μας».