Γιώργος Αρσενάκος: Ποιος είναι ο ισχυρός άνδρας που κάθεται στη θέση του κριτή του House of Fame;
Νέα

Γιώργος Αρσενάκος: Ποιος είναι ο ισχυρός άνδρας που κάθεται στη θέση του κριτή του House of Fame;

Γιώργος Αρσενάκος: Ποιος είναι ο ισχυρός άνδρας που κάθεται στη θέση του κριτή του House of Fame;

Η ξεχωριστή πρώτη τηλεοπτική παρουσία του Mr Panik

Ο Γιώργος Αρσενάκος δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στον χώρο της δισκογραφίας. Αναγνωρίζει το αυθεντικό ταλέντο και ξέρει καλά πώς να οδηγεί έναν καλλιτέχνη στον δρόμο της επιτυχίας.

Είναι άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της Panik Records, CEO και συνιδρυτής της εταιρείας που έχει πάνω από 100 καλλιτέχνες κύρους στο δυναμικό της αλλά και πολλούς νέους.

Δυναμικός και ο ίδιος και απόλυτα προσηλωμένος στην αποστολή του, στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ως κριτής, αναζητά τα πρόσωπα που θα φέρουν νέο αίμα στην εταιρεία του.

Το εντυπωσιακό πάρτι για τα 8 χρόνια της Panik είχε συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ – Στη φωτογραφία με τον καλό του φίλο και συνιδρυτή της εταιρείας, Πάρη Κασιδόκωστα Λάτση.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αρσενάκος;

Το 2003 αποφοίτησε από την Πάντειο και το τμήμα ΜΜΕ  για να ξεκινήσει μια καριέρα ως μάνατζερ καλλιτεχνών και αργότερα σε νευραλγικές θέσεις δισκογραφικών εταιριών όπως η Universal και η Heaven.

To 2011 κάνει το μεγάλο βήμα: μαζί με τον καλό του φίλο, Πάρη Κασιδόκωστα ιδρύουν την Panik, μια εταιρεία που σήμερα βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων Ελλήνων τραγουδιστών ενώ έχει στο χαρτοφυλάκιό της ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή. η Άννα Βίσση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, οι Μέλιsses, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλά μεγάλα ονόματα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, η Μαριάννα Λάτση, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος

Φέτος κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως κριτής στο House of Fame -μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Καίτη Γαρμπή που επίσης ανήκουν στο δυναμικό της Panik- και ήδη έχει ξεχωρίσει, πρώτα από όλα με την στυλιστική του προσήλωση στο μαύρο χρώμα ως επιλογή στο ντύσιμό του, την προσεκτική του κριτική στους παίκτες και τα εύστοχα σχόλιά του, δείχνοντας όπου πρέπει αυστηρότητα και συνάμα σεβασμό, θέλοντας να τους προστατεύσει.

Σπάνια θα τον δείτε να αποχωρίζεται ένα αξεσουάρ: το δαχτυλίδι που φοράει στο δεξί του χέρι και είναι το σήμα κατατεθέν της Panik, ένας άνδρας με αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Ξεχωριστή είναι και η φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη, τον οποίο και υποστήριξε στο να υλοποιήσει τη μουσική συνάντηση των τελευταίων δεκαετιών, αυτή της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στο stage του J2US.