Γιώργος Μπένος: Ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του Maestro;
Νέα

Γιώργος Μπένος: Ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του Maestro;

Γιώργος Μπένος: Ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του Maestro;

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και για τον μεγάλο έρωτα που έζησε μέχρι τώρα στη ζωή του

Την περασμένη σεζόν ο Γιώργος Μπένος μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά Maestro στον ρόλο του «Σπύρου» που βρίσκεται παγιδευμένος σε μία εσωτερική πάλη σε ό,τι αφορά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό κόντρα παράλληλα στον κακοποιητή πατέρα του που έχει μετατρέψει το σπίτι σε κολαστήριο τόσο για τον ίδιο όσο και για τη μητέρα του.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη δημοφιλή σειρά, για ρόλο του σε αυτή ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία. Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα.»

Αλλάζοντας κλίμα ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, συγκεκριμένα αν έχει βιώσει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή του.

«Έχω ερωτευθεί μια φορά πολύ δυνατά στη ζωή μου. Άρχισα να αγαπάω πιο πολύ τους ανθρώπους, άρχισα να βλέπω πόσο ωραίο είναι όλο αυτό. Υπήρχε μια ταραχή μέσα μου. Όταν ερωτεύτηκα είχα αφήσει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη», πρόσθεσε ο Γιώργος Μπένος.