Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο Μελέτης θα αντιδράσει ακραία όταν μάθει το μυστικό του Κλεομένη”
Νέα

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο Μελέτης θα αντιδράσει ακραία όταν μάθει το μυστικό του Κλεομένη”

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο Μελέτης θα αντιδράσει ακραία όταν μάθει το μυστικό του Κλεομένη”

Ο ηθοποιός των “Άγριων Μελισσών” κάνει αποκαλύψεις για την εξέλιξη του ρόλου του

Στο περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο “Μελέτης” από τις “Άγριες Μέλισσες”.

“Ήταν από τις πιο ωραίες οντισιόν που έχω κάνει. Ήµουν βέβαιος από την αρχή ότι θα γινόταν κάτι καλό” λέει για το κάστινγκ που πέρασε.

“Με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ασχολούμαι. Η αναγνωρισιμότητα θα υπήρχε γιατί παίζουμε στο µεγαλύτερο κανάλι στην Ελλάδα και προφανώς η δηµοτικότητα όλων θα ανέβαινε. Εµείς, όμως, χαιρόμαστε που ο κόσμος φέτος έχει στραφεί στην τηλεόραση. Όχι µόνο σε εµάς αλλά και σε άλλες σειρές στις οποίες παίζουν καλοί ηθοποιοί που ενσαρκώνουν ρόλους και δεν λένε απλά τα λόγια. Είναι πολύ όμορφο να µην κοροϊδεύεις τον τηλεθεατή και τον άνθρωπο που έρχεται να σε δει στο θέατρο. Αυτό θα εκτιμηθεί. Οπότε η δηµοτικότητα είναι η εκτίμηση της δουλειάς µας”.

Ο Μελέτης και η εξέλιξη του ρόλου

“∆εν πιστεύω ότι ο Μελέτης έχει κακή ψυχή. Απλά προστατεύει το σπίτι των Σεβαστών περισσότερο ίσως και από τους ίδιους” λέει περιγράφοντας τον ρόλο του.

Μέχρι πού θα έφτανε όμως για τους Σεβαστούς;

“Είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω του τα πάντα και να απαρνηθεί και τον ίδιο του τον εαυτό για τους Σεβαστούς. Είναι µία ανιδιοτελής αγάπη. Παίρνω µηνύµατα που µου λένε «Μακάρι να είχαµε πραγματικούς φίλους µε την ίδια αφοσίωση που έχει ο Μελέτης». Είναι από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ήρωα. Ο Μελέτης, η Ελένη και ο Κυπραίος µοιάζουν γιατί και οι τρεις έχουν κάνει φόνο και είναι άνθρωποι που παθιάζονται µε τα ελαττώματά τους, δεν τα πνίγουν”.

Έκανε όμως και μικρές αποκαλύψεις για την εξέλιξη του Μελέτη στα παρακάτω επεισόδια:

“Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε πώς θα εναντιωθεί στον Κωνσταντή, που είναι ο πιο κοντινός του φίλος, για να προστατέψει την οικογένεια και την υπόληψη του ονόματος”.

Η αποκάλυψη του μυστικού του Κλεομένη

“Υπάρχει µία πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. ∆εν το ανακαλύπτει απλά… ∆εν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη αλλά για το τι εστί Κλεοµένης… Θα αντιδράσει ακραία. ∆εν θα τον σκοτώσει όμως”.

Τι θα γίνει όταν ο Δούκας μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη;

“Ο Μελέτης δεν κρύβεται. ∆έχεται τα πάθη του και τα λάθη του. ∆εν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό µου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του µε την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη. Και θα έρθει αντιμέτωπος µε την αντίδραση του ∆ούκα. Ο ∆ούκας πάντα προσπαθεί να δείξει παραδειγματισµό, οπότε ο Μελέτης θα τιµωρηθεί. Υπάρχει µία πολύ ωραία σκηνή µε τον Λεωνίδα Κακούρη/∆ούκα. Ο Μελέτης λέει στον ∆ούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση µε την Πηνελόπη… Ο ∆ούκας είναι τόσο σκληρός, που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα µετά το σκηνικό µε τον ∆ούκα”.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει εάν θα υπάρξει άλλος φόνος στο Διαφάνι:

“Αυτό που µπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλο κυνηγητό σε σχέση µε την ιστορία του Κλεομένη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημο και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο ∆ούκας δεν θα δεχτεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαµπρό του. Σιγά-σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη”.

Η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς και η νέα σεζόν

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή µέχρι στιγµής για τον Γιώργο;

“Η σκηνή µε τη δολοφονία του Γιάννου και η σκηνή µε τη Βιολέτα που τη διασύραμε µε τον Κωνσταντή στο χωριό. Και µία πολύ ωραία στιγμή, που ήταν δύσκολη υποκριτικά, είναι αυτό που θα συµβεί µε την Πηνελόπη. Αυτή η µυστικοπάθεια και ο ερωτισμός που θέλουν µέτρο είναι δύσκολο να βγουν”.

“Να µην ξαναγυρίσουμε στην εποχή που παίζει κάποιος επειδή έχει δυνατό προφίλ στο Instagram”

Για το γεγονός ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχίσουν και δεύτερη σεζόν ο ηθοποιός σχολίασε:

“Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο µε τον οποίο γυρίζεται αυτή η σειρά. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις αµείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ωστόσο, η σειρά αυτή µπορεί να είναι ο προπομπός για άλλες σειρές τέτοιου είδους µε ελληνικό σενάριο. Να δουλεύουν άνθρωποι που να έχουν σπουδάσει και να µην ξαναγυρίσουμε στην εποχή που παίζει κάποιος επειδή έχει δυνατό προφίλ στο Instagram και πολύ κόσμο να τον ακολουθεί. Θα τον πετάξει κάποια στιγμή αυτή η δουλειά. ∆εν το λέω µε κακία. ∆εν είναι ψημένοι, όμως, για αυτή τη δηµοσιότητα και τέτοιους ρόλους”.