Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πάει στο YFSF
Νέα

Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πάει στο YFSF

Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πάει στο YFSF

Ενώ του έχουν ζητήσει πολλές φορές να συμμετέχει

Καλεσμένος στις Roomies ήταν σήμερα ο Γιώργος Γιαννιάς και μίλησε για την καραντίνα, τη σχέση με την σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη, τα παιδιά τους, αλλά και τον λόγο που ενώ του έχουν προτείνει πολλές φορές να συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar εκείνος δεν έχει δεχτεί.

«Η πρώτη καραντίνα μου άρεσε, αλλά η δεύτερη… Στην πρώτη δεν δούλευε κανείς κι αυτό σε νευριάζει λίγο. Κάποιοι σου λένε ότι η δουλειά είναι full και εσύ κάθεσαι και κάπως νιώθεις…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας είπε: «Εννοείται ότι υπάρχουν “ματσάκια” στο σπίτι και μάλιστα όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν μπορείς να τσακωθείς με τα παιδάκια και τσακώνεσαι με τη γυναίκα σου».

Ενώ, στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο YFSF απάντησε: «Έκανα παλιά μιμήσεις. Στα 16 μου χρόνια δεν ήξερα ότι είμαι τραγουδιστής και έκανα μιμήσεις. Έκανα Παπακωνσταντίνου, Τριαντάφυλλο, Πλούταρχο, Πετρέλη και πολλούς άλλους. Δεν θέλω να πάω στο YFSF. Το έκανα αυτό όταν εμφανιζόμουν με τον Ανδρέα Στάμο και κάναμε μιμήσεις».

Στη συνέχεια μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό πεντάγραμμο, τη στήριξη των γονιών του, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο live, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και τα περιλαμβάνει όλες του τις επιτυχίες σε νέα φρέσκια ενορχήστρωση.