Γιώργος Γρηγοριάδης: Ποια ζώνη αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1;
Νέα

Γιώργος Γρηγοριάδης: Ποια ζώνη αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1;

Γιώργος Γρηγοριάδης: Ποια ζώνη αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1;

Νέα σεζόν, νέο μοίρασμα της τράπουλας στους τηλεοπτικούς σταθμούς που εδώ και αρκετό καιρό δουλεύουν πάνω στον προγραμματισμό τους με εκπομπές που συνεχίζουν και ολοκαίνουρια πρότζεκτ.

Η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αλλάζει από το φθινόπωρο. Στην ψυχαγωγία η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά έδωσε πάσα στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει μόνος του το πρωινό γεγονός που φέρνει νέα δεδομένα και μένει να δούμε πώς επηρεάσει τη δυναμική και των ανταγωνιστών.

Αλλά και στον ενημερωτικό τομέα έχουμε διαφοροποιήσεις. Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχεται τη Μαρία Αναστασοπούλου ενώ μία νέα εκπομπή εντάσσεται στην πολύ πρωινή ζώνη πριν από το «Καλημέρα Ελλάδα».

Την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιώργος Γρηγοριάδης που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real ο ίδιος αναφέρεται στο νέο αυτό εγχείρημα:

«Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυαμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα μου δίνει τη ζώνη 5-6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται».

Πώς σχολιάζει ο ίδιος την απόφαση του Γιώργου Παπαδάκη να παραδώσει φέτος τη «σκυτάλη»;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνιοδρόμοςστην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη σκυταλοδρομία. Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε ό,τι όποιον/α επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχτεί.