Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στην κωμωδία μέσω ΣΚΑΙ
Νέα

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στην κωμωδία μέσω ΣΚΑΙ

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στην κωμωδία μέσω ΣΚΑΙ

Με δύο ηχηρά guest ξεκινά η εβδομάδα για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, “Όσο Έχω Εσένα”. Η κωμωδία με πρωταγωνιστές την Ευγενία Σαμαρά και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη άλλαξε ώρα – προβάλλεται στις 15.10 – και ενισχύεται με δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς ηθοποιούς. Τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Φαίη Ξυλά.

Ένας ψυχίατρος και μία δικηγόρος, λοιπόν, κάνουν την εμφάνισή τους και φέρνουν ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων της σειράς «Όσο Έχω Εσένα».

Ο ψυχίατρος του Γεώργιου

Ο παρουσιαστής του «Τhe Voice of Greece» και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», από σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και για 5 επεισόδια θα είναι ο ψυχίατρος Τρύφωνας Περικλέους. Ο Τρύφωνας έχει πρωτότυπες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, είναι γόνος σημαντικής οικογένειας, με σπουδές στο St. Andrews και διδάκτωρ, όπως ο ίδιος συστήνεται. Σ’ αυτόν θα απευθυνθεί η Ντίντη (Υρώ Μανέ) με την ελπίδα να βγάλει άκρη με τον γιο της, Γεώργιο (Δημήτρης Κουρούμπαλης). Ο Τρύφων θα έχει τη χαρά αλλά και την απογοήτευση να κάνει συνεδρίες με την ίδια, τον Γεώργιο, τη σύζυγό του Κλειώ (Κωνσταντίνα Κλαψινού), τη γραμματέα του, Τούλα (Κατερίνα Παπασιδέρη), αλλά και τη Νάνσυ (Μαρία Κωνσταντάκη).

Η μυστηριώδης δικηγόρος

Η Φαίη Ξυλά υποδύεται τη δικηγόρο στην σειρά "Όσο Έχω Εσένα"

Η Φαίη Ξυλά υποδύεται τη δικηγόρο στην σειρά “Όσο Έχω Εσένα”

Σε επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φαίη Ξυλά αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Άλκη (Νικόλας Μπράβος), αφού θα υποδυθεί τη Σύλβια Μπότσαρη, μια γοητευτική δικηγόρο, από τις καλύτερες στον τομέα της. Όταν ο Άλκης συλλαμβάνεται, ο Πέτρος (Χρήστος Σπανός) τού συστήνει τη Σύλβια, προκειμένου να χειριστεί την υπόθεσή του. Η εμφάνισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων, καθώς η σχέση της με τον Άλκη από επαγγελματική εξελίσσεται και σε συναισθηματική, προκαλώντας έτσι τη ζήλεια της Μελίνας (Ευγενία Σαμαρά).