Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»
Νέα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

Όσα εξομολογήθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια και την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εφηβεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και το δημοτικό. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων ήταν κάτι το οποίο με φόβισε.

Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ό,τι λέω και ό,τι αγώνα κάνω τώρα πια δεν είναι για εμένα. Εγώ ό,τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου το έκανα. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω.

Δεν δέχθηκα bullying γιατί προστάτεψα πολύ τον εαυτό μου. Είχα επίσης μια δυνατή προσωπικότητα. Όταν κάποιος πήγαινε να μου την πει επενέβαινα. Ωστόσο σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για έναν έφηβο. Αυτό που προσπαθώ λοιπόν να κάνω και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο μου είναι να προσπαθώ να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το βίντεο: