Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν πολύ ανακουφιστικό όταν είδα την κυρία Μαλασίδου που βγήκε και είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένη. Ένιωσα ότι δικαιώθηκα»
Νέα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν πολύ ανακουφιστικό όταν είδα την κυρία Μαλασίδου που βγήκε και είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένη. Ένιωσα ότι δικαιώθηκα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν πολύ ανακουφιστικό όταν είδα την κυρία Μαλασίδου που βγήκε και είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένη. Ένιωσα ότι δικαιώθηκα»

Γιατί χάλασε η φιλία του με με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τι έγινε με την Ελένη Γερασιμίδου και γιατί τα έβαλε με τον Νίκο Μουτσινά;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν λαλίστατος στο «Στούντιο» και έλυσε αρκετές παρεξηγήσεις αλλά και έδωσε εξηγήσεις για πράγματα που έχουν γίνει και τον αφορούν.

«Κατέκτησα την ελευθερία, έδωσα μία μάχη να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου και είναι ακόμα πιο σημαντική λέξη από την άποψη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η δημοφιλής άποψη αλλά δικαιώνομαι στο πέρασμα του χρόνου. Έχω τη χαρά να λέω αυτά που πιστεύω χωρίς να δυσκολεύω τις δημόσιες σχέσεις στην τηλεόραση γιατί έφυγα από την τηλεόραση χορτασμένος, έχοντας κάνει όλα όσα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, μη σου πω και παραπάνω. Χωρίς να έχω απωθημένα και φόβους λέω αυτό που πιστεύω. Η άποψή μου στην τηλεόραση δεν είναι δημοφιλής, στην κοινωνία όμως πιστεύω ναι».

«Με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός και τόνισε: «Με απελευθέρωσε η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου».

Η παρεξήγηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τι συνέβη με την ηθοποιό.

Έτσι διευκρίνισε γιατί δεν της έδωσε τον ρόλο που της είχε γράψει στην «Εθνική Ελλάδος» -που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ- πώς χάλασε η φιλία τους μετά από αυτό αλλά και πώς τα ξαναβρήκαν.

«Είναι σαρωτική προσωπικότητα, μπορεί να παίξει τα πάντα όμως σαν φιζίκ δεν μου ταίριαζε ότι θα είναι η γυναίκα που θα καταπιεστεί τόσο πολύ και θα φτάσει στο σημείο να τη χτυπάει ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω. Ντρεπόμουν τόσο πολύ επειδή της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε μόνη της και είπε μόνη της να αποχωρήσει για να με βγάλει από τη δύσκολη θέση. Και κάπου εκεί λίγο χαθήκαμε, και ήρθαν οι παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο. Αν μετά είπε καμιά χαζομάρα σε συνέντευξη που να με πλήγωσε, έγινε και αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι και να βάλω την Ελισάβετ να πέφτει στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο, να αλλάξω την ιστορία μου, είναι μια αλλαγή που την έκανα στην πορεία της σειράς, με κίνδυνο μιας φιλίας. Την έχασα τη φιλία. Δεν έχω ξαναπεί αυτή την ιστορία γιατί ήθελα να την πω πρώτα στην Ελισάβετ. Όταν την είπα μου είπε πως έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Η αρχική πρόθεση ήταν να βάλω τη στρουμπουλή να πέφτει».

Ο Μουτσινάς, ο Ξιαρχό, το «Ταλέντο» και η «Αμαλία»

Ο δημιουργός μίλησε για την κουλτούρα της κοροϊδίας και τις αντιδράσεις στα όσα είπε για τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχουμε μπερδέψει το αστείο με την κοροϊδία. Δεν είδα τις αντιδράσεις στα λεγόμενά μου. Ήταν πολύ ανακουφιστικό που είδα την κυρία Μαλασίδου που βγήκε και είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένη. Γιατί ήταν και το απόσπασμα που είχα δει με εκείνην και 100 παιδάκια να γελάνε. Ταράχτηκα τόσο πολύ. Ήταν τόσο κακοποιητική σκηνή.

Έχω θυμώσει με πολλά πράγματα στην τηλεόραση γι’ αυτό μου έχει βγει τη φήμη ότι κουνάω το δάχτυλο. Η αξιοπρέπεια με την οποία βγήκε και το είπε, ένιωσα ότι δικαιώθηκα.

Θυμάμαι στο «Ταλέντο» -που είναι η πιο επικίνδυνη εκπομπή που έχω λάβει μέρος- όταν έβγαινε ένας άνθρωπος με περίεργη εμφάνιση και είχαμε σχολείο που δεν ήταν συμμαζεμένο και γιούχαραν έφευγε το αίμα από το κεφάλι μου. Σταματούσα το γύρισμα. Ήταν επεισόδιο που δεν είχαμε καμία εισαγωγή παίκτη γιατί γύριζα και έκανα παρατήρηση» είπε.

«Μίλησα τώρα γιατί ήταν φοβερά επίκαιρο και με το θέμα του Ξιαρχό -που ήταν ένα πάρα πολύ λάθος βίντεο- και είπα ότι αυτό που συμβαίνει πρέπει να το κοιτάξουμε γύρω μας. Βρήκαμε ότι ήταν ένας, ο Ξιαρχό, του τα πάμε καλά, βάλαμε τις ρίγες μας και τελείωσε;

Κάποιος μου είπε για την Αμαλία με το νι και το λι.Έχω 100 δικαιολογίες για αυτό. Ίσως επειδή είμαι κι εγώ από την επαρχία να έχω ένα δικαίωμα παραπάνω να το βάλω. Θα πω ότι αυτόν τον ρόλο σήμερα δεν θα τον έγραφα. Θα έβρισκα κάποιο άλλο χαρακτηριστικό να έχει».