Γιώργος Καραϊβάζ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συνεργάτες του – Τι είπαν για τον θάνατό του;
Νέα

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συνεργάτες του – Τι είπαν για τον θάνατό του;

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συνεργάτες του – Τι είπαν για τον θάνατό του;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν ακόμη οι κοντινοί άνθρωποι του Γιώργου Καραϊβάζ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στην πατρίδα του, στο Καλλίφυτο Δράμας με την οικογένειά του να βρίσκεται εκεί συντετριμμένη και τα λόγια του 17χρονου γιου του να συγκλονίζουν.

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και αγαπημένα πρόσωπα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον άδικο χαμό του. Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε κόσμος έχει αφήσει λουλούδια, κεράκια και σημειώματα για να τον αποχαιρετήσουν. Ενώ, το κλίμα στη γειτονιά παραμένει πολύ βαρύ.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας στον Άλιμο, αλλά  έξω από τα studio Pro και μίλησε με τους συνεργάτες του δημοσιογράφου που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι εκείνος δεν είναι πια μαζί τους και δεν θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

https://streamable.com/hrpl3e

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχώρησε από το στούντιο της εκπομπής στις 13:40, έπειτα από πέντε λεπτά πέρασε από το μακιγιάζ για να ξεβαφτεί και στις 13:50 αποχώρησε από τα στούντιο Pro για να πάει σπίτι του. Η δολοφονία του έγινε στις 14:20 έξω από το σπίτι του και μισή ώρα μετά ενημερώθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη δολοφονία.

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια της εκπομπής ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την είδηση που έμαθε και αφού επιβεβαιώθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη δεν ήθελε να το πιστέψει και ζήτησε να ανοίξουν την τηλεόραση για να δει ότι πράγματι ίσχυε αυτό. Σοκαρισμένοι, οι συνεργάτες του δημοσιογράφου ούρλιαζαν στους διαδρόμους.

Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγο μετά τον θάνατο του συνεργάτης της, πήρε ταξί και βρέθηκε στον Άλιμο για να συναντήσει τη σύζυγό του.

Μιλώντας, για τον χαμό του Καραϊβάζ στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η συνάδελφός του Κατερίνα Σουλιώτη: «Δεν θα ξεχάσω από τον Γιώργο τα πειράγματα που κάναμε εντός και εκτός πλατό. Τις συμβουλές που μου έδινε στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή. Ο Γιώργος ήταν ένας μεγάλος δημοσιογράφος με πολύ μεγάλη πένα, με ήθος, αξιοπρέπεια. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του. Μπορούσε να μιλά ώρες για τη Στάθα και τον Δημήτρη. Δεν προλάβαμε να τον χαιρετήσουμε. Δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω και να του πω ότι τον ευχαριστώ πάρα πολύ. καταλαβαίνετε πώς είναι ένας άνθρωπος να τελειώνει από την εκπομπή, να χαιρετά τη Ζήνα για Καλό Σαββατοκύριακο και να πηγαίνει στο σπίτι, να ανοίγει το αυτοκίνητό του και να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ ανήθικο, άδοξο να έχει τέτοιο τέλος αυτός ο άνθρωπος».

Ενώ, η Εύη Γιαρκιά είπε: «Φαίνεται σε όλους σαν κακόγουστο αστείο. Όσοι είμαστε από το σπίτι το μάθαμε από την τηλεόραση. δεν το πιστεύαμε. Μας φάνηκε ότι κάποιος μας κάνει φάρσα».

https://streamable.com/tz6skt