Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο…»
Νέα

Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο…»

Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο…»

Ο Γιώργος Καραμίχος δεν μασάει τα λόγια του και το έχει αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις μέσα από το δημόσιο βήμα του.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Μαμά-δες» αναφέρθηκε στο σύστημα που επιτρέπει σε ανθρώπους που έχουν  παρενοχλήσει ή κακοποιήσει παιδιά να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

«Ο εγωισμός είναι αποτέλεσμα φόβου, όλοι οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η άμυνα μπορεί να γίνει κτηνώδης και κακοποιητική για τους άλλους με όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνάνε τις δίκες. Που κάποιοι δυστυχώς ενώ έχουν προβεί σε σωματική βία πέραν από την ψυχική βία είναι έξω. Δεν μπορεί να λες έχω παιδιά και επιτρέπεις σε ανθρώπους να είναι ελεύθεροι που έχουν επιζήμια συμπεριφορά για άλλα παιδιά. Σε μία κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό» τόνισε.

Όταν ο ίδιος έμαθε ότι θα γίνει πατέρας χάρηκε, βέβαια είχε καταλάβει από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή της σύλληψης κιόλας… ότι σε 9 μήνες θα ερχόταν ο πελαργός.

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό».

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή»,

«Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου».

«Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.