Γιώργος Καραμίχος για τις ελληνικές παραγωγές: «Βλέπω πράγματα που θα ήταν αδιανόητα στο εξωτερικό»
Νέα

Γιώργος Καραμίχος για τις ελληνικές παραγωγές: «Βλέπω πράγματα που θα ήταν αδιανόητα στο εξωτερικό»

Γιώργος Καραμίχος για τις ελληνικές παραγωγές: «Βλέπω πράγματα που θα ήταν αδιανόητα στο εξωτερικό»

Τι αποκάλυψε για τα παιδιά του και την ενασχόληση με το ρέικι;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος και μίλησε για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Ήλιος», την καριέρα στο εξωτερικό και τα παιδιά του.

«Πήγα στο εξωτερικό με υποτροφία και ένιωθα κάπως προστατευμένος γιατί είχαν αναλάβει τα πάντα. Δεν περίμενα όμως ότι θα αντιμετωπίσω τόσες δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο. Φεύγοντας μόλις είχε χρεοκοπήσει η εταιρεία που είχα κάνει μια δουλειά, το ελληνικό μπάχαλο, που δεν πληρωνόμαστε, κόβουμε τιμολόγια, υπήρχαν έξτρα φόροι και είχα ένα μεγάλο χρέος στη ζωή μου και έκανα ένα άνοιγμα καινούργιο. Ήρθε και το δεύτερο παιδί με έξτρα έξοδα και έκανα ό,τι μπορεί να φανταστείς για να επιβιώσω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μύησή του στο ρέικι μετά από δυο εγχειρήσεις που είχε κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στα δυο παιδιά του: «Στα 24 μου χρόνια έγινα για πρώτη φορά πατέρας. Ό,τι κι αν έκανα έγινε με γνώμονα το παιδί. Δεν μου πέφτει λόγος αν η κόρη μου κάνει σε αυτήν την ηλικία παιδί. Ξέρω ότι προς το παρόν δεν θέλει. Έχουμε περάσει πολλές παγετώδεις περιόδους, αλλά τώρα που έχει ενηλικιωθεί η σχέση μας είναι περίφημη. Είναι σπουδαίο παιδί, είναι πολύ λαμπερή», είπε και ανέφερε πως και ο 7χρονος γιος του είναι καταπληκτικός.

Έπειτα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια και όλα όσα έρχονται την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία και την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα: «Ήξερα που ερχόμουν, δεν συγκρίνονται. Είμαστε μικρή αγορά και η ελληνική παραγωγή δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτά που γίνονται στο εξωτερικό. Βλέπω πράγματα που απλώς χαμογελάω και λέω “έτσι είναι τώρα εδώ”. Πράγματα που είναι αδιανόητα για έξω, ούτως ή άλλως. Από την άλλη έχει και μια γοητεία, έναν αυθορμητισμό. Είναι σπουδαίο που μπορώ να μιλήσω ελληνικά. Είναι απελευθερωτικό».

https://streamable.com/vv032g