Γιώργος Καράβας: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κριτής στο GNTM
Νέα

Γιώργος Καράβας: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κριτής στο GNTM

Γιώργος Καράβας: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κριτής στο GNTM

Φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση;

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να μπει σε ρόλο κριτή, ενώ αναφέρθηκε και στην αναπάντεχη πρόταση που είχε για να παρουσιάσει τον τελικό του GNTM.

«Οι ρόλοι σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό» δήλωσε ο Γιώργος Καράβας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε σε νέο ρόλο στο GNTM 5 τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

«Με πήρε μία μέρα ο Μάνος και μου λέει πως θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις τον τελικό του GNTM; και του είπα με χαρά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πάρα πολύ καλά» πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο αν φοβήθηκε την σύγκριση με την Βίκυ Καγιά λέγοντας: «Η Βίκυ είναι μια λαμπερή, εξαιρετική, έμπειρη, κούκλα παρουσιάστρια. Δε μπαίνω ποτέ σε κομμάτι σύγκρισης με τον οποιονδήποτε. Εγώ αυτό που κάνω είναι να βγω να δείξω τον Γιώργο. Αν αυτό αρέσει, έχει καλώς. Τα έχω καλά με εμένα».

Δείτε όλα όσα είπε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)